Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedny Smutny polak

4km na zachód i urodziłbym się niemcem

Polecane posty

Gość Biedny Smutny polak

Te 4km przeszedłbym w 20minut. tak mała odległość a zaważyła na całe moje życie. Całe życie będę klepal biedę. Gdybym mieszkał i urodził się tam, czekałoby mnie inne życie. Pozdrawiam góre

Gość Rafał 22l
500 km na wschód i urodziłbyś się w Rosji, to dopiero przej****e... urodzić się kacapem, wstyd na cały świat

Gość Biedny Smutny polak
500km na wschód i dalej byłbym w polsce :) kacapie

Gość gość
a 3 tys km na południe i urodziłbyś się w Afryce i polował na słonie :D

Gość gość
tez mi curwa mieszkam w niemczech i nic fajnego oprocz pieniedzy tu nie ma a ty skad? ktore rejony granicy PL i DE ?

Gość Biedny Smutny polak
W polsce nie ma ani nic fajnego ani pieniędzy (przynajmniej ja i moja rodzina) w niemczech masz kase zawsze możesz jechac na wakacje np do stanów

Gość gość
tylko najpierw trzeba tę kasę zarobić

Gość gość
niepotrzebnie się tak bronili podczas wojny wszyscy mielibyśmy lepiej będąc niemcami

Gość gość
3 tys km na polnoc i bylbys pingwinem

Gość gość
też bym chciała, jeżdze za granice pracowac i wtedy najbardziej jest mi wstyd za to gdzie sie urodziłam, polacy potrafia sie wszedzie pokazac od najgorszej strony

Gość gość
prosze cie nie rob sobie jaj co mi po urlopie? jak zycie normalne ucieka trzy razy w roku po 7dni Maja mi zrekompensowac wszstkie lata ?? powiem ci tak jedz do szwabow zarob kase ale nigdy tu nie mieszkaj! jak bedziesz kumaty to mozesz zyc w PL na koszt szwabow ja mam zamiar juz nie dlugo stad wybyc z kasa rzecz jasna

Gość Biedny Smutny polak
Gość z 13 42. A wiesz że niemcy chcieli zabić wszystkich polaków i się tu osiedlić? Wg mnie to lepiej. Nikt by nie był gorszy, każdy by miał pieniądze. A tak? Wyzysk bogoli :O

Gość gość
bredzicie a najgorsze w tym ze obrazacie ludzi ktorzy gineli za nasz kraj !!! co sie koorwa dzeje z polakami ? czy wam juz ta kasa serio przyslonila wszystkie wartosci?

Gość gość
sremcem a nie Niemcem, DDR, Enerderem, patafianie

Gość Biedny Smutny polak
Takie czasy kasa ważna a obrażają pamięć ci którzy ten kraj rozkradaja. Pozdrowienia dla rudego. Gdyby moi przodkowie wiedzieli co za życie będzie w tym kraju oddali by ziemie niemcom

Gość gość
to sie dzieje ze musimy znosic ponizanie na co dzien, martwic sie czy bedzie co do gara wlozyc, z czego zaplacic rachunki, dziecku kupic buty, czy nas szef nie wy*ebie z roboty, czy komornik przez pomylke nie zlicytuje nam mieszkania...

Gość gość
no ale coorwa kto glosowal na rudego? no kto? co do niemcow i pobytu tutaj ...a z reszta co tu pisac i tak do was w wiekszosci nic nie trafia nic nie stoi na przeszkodzie abys tu przyjechal zatem nie jecz tylko cos rob aby zarobic te swoja upragniona kase bez ktorej zyc nie potrafisz

Gość gość
acha tu jak przyjedziecie to was beda glaskac po glowce i cackac sie z wami pomoc stoi otworem i ma usmiech na gebie jest serdeczna ciepla i przyjazna widac ze nie macie pojecia o czym piszecie ale kazdy musi na wlasnej skorze sie przekonac zatem zapraszam :) tak koorewsko wrednego choojowego obrzydliwego narodu nie widzialem w zyciu jak zyje a zyje juz troche i pojezdzilem juz troche dlatego stad spiernikam jestem tu tylko aby odlozyc kase i tylko po to