Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACEBOOKsamoZLO

Facebookowe Afery CIEKAWOSTKI DLA PRZYPALOWCOW

Polecane posty

Gość FACEBOOKsamoZLO

Zgłoś Facebook PROBLEM jak sie od tego uwolnic Kiedyś kilka razy próbowałem usunąć konto. Facebooka mam już lata. Szkoda mi było no ale byłem zmuszony.... Facebook zaskoczył mnie swoją życzliwością i dał dwa tygodnie na zastanowienie się. Przedstawił zdjęcia jakichś tam przyjaciół z któymi najwięcej pisze i pojawiła się wiadomość która mną zmanipulowała mniej więcej taka: "Stracisz możliwość utrzymywania kontaktu z Blablabla Blabla i Blahblah Blahab i jeszcze z tym i z tym i z tym" "Już nie będziesz mógł obserwować co robią twoi znajomi" "Już nie będziesz się mógł dowiedzieć o tym a o tym" !!!! Pierwszy raz mnie to ruszyło i dałem anuluj. Pozniej kolejne proby wygladaly podobnie z tą różnicą, że nie miałem tego konta przez 13 dni (po 14 faktycznie znika sprawdzalem na fikcyjnym) ale gdy juz sie zblizaly ostatnie godziny istnienia mojego profilu to znów zdanie zmieniałem. WKURZA MNIE TO. Następna rzecz która mnie dziwi i ciekawi i irytuje. Usuwanie postów - nie da się na raz wyczyścić całej tablicy.... Trzeba pojedynczo każdy szczegół chować, ALE KOMU AŻ TAK ZALEŻY ALBO KOMU SIĘ CHCE????? No właśnie nikomu. To samo jest z wiadomościami !!!!! Pojedynczo od osoby każdą konwersację ;] Lata temu to zauważyłem i oprócz wszystkiego ciągle zmieniającego się na tej psiarni (czyli FB) to te najważniejsze funkcje dalej się nie pojawiają, żeby od ręki to zrobić to ni huhu !!! Facebook ma na celu nas zmanipulować i utrzymać w przekonaniu że FB jest najlepszy i FB ma mieć każdy, że to w celu utrzymywania przyjaźni, "widzenia" częściej znajomych i w ogóle taki to piękny i społeczny portal. A tak na prawde to wygląda to tak, że każdy kto chce może wejść ci w tyłek jeśli będzie taka potrzeba jeśli często kożystasz z facebooka i udostępniasz wiele rzeczy. ZERO PRYWATNOŚCI czy tkwie z tą myślą sam???

Gość Kasanowa z Kuciapowa
zgadzam się. ja dopiero po 4 próbie całkowicie ten szajs i z własnej woli

Gość wspolczuje ludziom
ktorzy z wlasnej woli wklejaja swoje fotki w neta. ale to sie chyba bierze stad ze chcieli byc choc we wlasnym mniemaniu celebrytami...

Gość FACEBOOKsamoZLO
boze to jest chore po prostu jak tak mozna !! mam tyle do powiedzenia na temat tego facebooka ze moglbym pisac i pisac o tym A NAJCHETNIEJ TO ROZGLOSNILBYM TO GDZIES zeby wszyscy wiedzieli i otwarli oczy że FACEBOOK TO ZŁODZIEJ prywatności ZERO prywatności . I manipulują ludźmi tak aby jak najwięcej informacji o nich zdobywać a w niektórych przypadkach ludzie to wykorzystują. KUrr !

Gość Czeeeeeeeeeee
USUWAM FEJSA