Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety uprawiające seks przed ślubem

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego Was tak to boli? Nazywacie takie kobiety szmatami, d****ami i jeszcze gorszymi słowami. Dlaczego boli Was, że ktoś ma inne podejście do tematu niż Wy? Dlaczego nie możecie zrozumieć, że uprawianie seksu w związku, z miłością - nie jest puszczaniem się i dawaniem d**y? Tylko intymnym aktem dwojga darzących się uczuciem ludzi? Dlaczego nie możecie zrozumieć, że nie każda kobieta traktuje seks jako kartę przetargową... Nie mówi: nie będzie pierścionka, nie będzie seksu? Dlaczego obrażacie ludzi mających inne podejście do życia, NIE KRZYWDZĄCYCH Was w żaden sposób? Dlaczego uważacie, że macie prawo kogoś oceniać? Ja szanuję to, że ktoś może czekać z seksem do ślubu. Ale też chcę być szanowana mimo, że ślubu brać nie zamierzam przez najbliższe kilka lat. Bo nikomu nic do tego, nie?

Gość gość
No co? Nikt nie będzie rzucał kamieniami? ;]

Gość gość
Przecież kobiety handlują seksem aż miło: byłeś niedobry? FOCH i szlaban na seks. Nie pozmywałeś naczyć? Foch i szlaban na seks. Chcesz uprawiać seks? Pierścień, wyczesane wesele i pomyślimy. Za późno wrócił z piwa z kumplami? FOCH i szlaban na seks.

Gość gość
A jak któraś się wyłamuje, uprawia seks z miłości i czerpie z tego przyjemność to d****a bo przed ślubem nogi rozkłada...

Gość gość
ja szanuje kazdego, ale czekanie z sexem do slubu mnie dziwi

wg mnie czekanie z seksem do ślubu nie ma żadnego uzasadnienia, a tym bardziej z np. katolickiego punktu widzenia, bo prowokuje grzech:O jest to dla mnie jedna z wielu irracjonalnych rzeczy w tym wyznaniu.

Gość gość
jesli ktos bierze slub po 30-stce to raczej byloby to nienormalne,zeby czekal na sex do slubu albo byl prawikiem/dziewica.no chyba,ze pisza tu same nastolatki.

Gość gość
brokeninside - nie nazywam tej grupy, bo nie jestem pewna kto się w to łapie. Post kierowałam do wszystkich, którzy mieszają innych z błotem bez powodu. wisienka_na_torcie - nie zgodzę się z Tobą. Miałam kiedyś poważny zabieg i przez kilka miesięcy nie mogłam uprawiać seksu. A mój ukochany nie poleciał do innej. Skąd to wiem? Bo był przy mnie prawie cały czas. Pracował w pokoju obok, gotował mi, dbał o mnie. Nigdy nie wspominając o seksie. A jak już chciałam i mogłam to na początku nie chciał bo bał się, że stanie mi się krzywda ;) No chyba, że szybkie numerki w sklepie się działy jak szedł mi po jakieś frykasy dla poprawienia nastroju. Nie wszyscy mężczyźni "są tacy sami" :)

Gość gość
A ja tam uważam, że jak ktoś chce czekać z seksem do ślubu to proszę bardzo niech czeka. Jego motywacje też mnie nie obchodzą bo to nie moje życie. Mnie tym nie krzywdzi więc niechże sobie czeka.

Gość gość
troche juz zyje na tym swiecie i jedno wiem,bez udanego seksu rozwali sie kazde malzenstwo a milosc szlak trafi.nie ryzykowalabym z czekaniem do slubu.pogadac sobie mozna o swoich preferencjach,ale i tak wszystko wyjdzie dopiero´´w praniu´´

... właśnie o to chodzi, osoby seksualne raczej będą się męczyć z taką deklaracją to tak jakby zabronić im jeść:O

sex przed slubem czy przed o to jest pytanie na który swiat sie kreci :D najlepszy sex to z milosci :) ale czasem wszysstko sie popieprzy

Gość gość
a potem sie okazuje,ze maz lubi kajdanki i nosi rozowe stringi:P

Gość gość
Ale Wy zaczynacie w drugą stronę... A ja chciałam tylko zachęcić do wzajemnego szacunku. Pokazując absurdalność zarzutów o puszczanie się przed ślubem. Czy Was osobiście dotyka to, że ktoś nie idzie do łóżka przed ślubem? Nie ma co zbawiać świata na siłę. Tak samo to, że ja zamieszkałam z facetem bez ślubu (jestem bezbożnicą, wiem) nikogo nie powinno boleć ;]

Gość gość
dlaczego spóźnione? Jak nie wiesz do kogo kieruję te pytania przejrzyj sobie to forum i wiele innych...

Gość gość
A czy geje tez maja czekac do slubu?? Osobiscie już przeroochalem z 400 gości i fajnym seksem nigdy nie pogadrze:-)

Gość gość
To oczywiście kolejna prymitywna manipulacja, z których owa bogobojna szczujnia słynie od lat. Są oczywiście dziewczyny, które czekają z seksem do ślubu, ale są jednocześnie wyjątkowymi mendami i z dobrocią nic wspólnego nie mają. Tak jak i oczywiście są dziewczyny, które seksu sobie nie odmawiają, a przy okazji to naprawdę dobre i wartościowe kobiety. Seks drogi katomanipulatorze, to nie jest zboczenie, to nie jest przestępstwo i zbrodnia. Kto uprawia seks przed ślubem jest tak samo dobry (albo zły), jak ten wstrzemięźliwy. Acz być dorosłym i dojrzałym i z jakiś niezrozumiałych powodów zagłuszać u siebie naturalną potrzebę seksu, to nieco podejrzane mimo wszystko jest. To, delikatnie mówiąc, nienormalne. Generalnie to młodzi ludzie muszą się bzykać, niezależnie od tego, czy są w takim czy innym związku i niezależnie od tego czy podoba się to jakiemuś staremu prykowi w sutannie lub jego kolegom ze wzorowo katolickich szmatławców. Jeśli zaś ktoś zakłada, z całą powagą oczywiście, że dziewczyna z chłopakiem idzie pod kołdrę (albo w krzaki, jak na pielgrzymkach) pobzykać tylko po to, by zmajstrować potomka, no to jest to przykład skrajnego zidiocenia. Ewidentne więc braki w katechezie! y y świetny tekst z FB

Gość gość
są ludzie, którzy muszą mieć kościelne pozwolenie na prywatne pi er.do.lenie, bo to jest warunek pójścia do Nieba