Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wróżki smsowe

Polecane posty

Gość gość

wierzycie w te wróżki smsowe?

Gość gość
uppup

Gość gość
oszustki a jak jeszcze ktos sam poprosi o wrózbe tj spokoju nie dadzą zeruja na uczuciach wypisuja wierutne głupoty wymieniaja sie nr tel biedaków których maja w bazie danych masakra

Gość gość
wysyłaja hurtem kilkset osobom te same tresci licząc ze a nuz jakis naiwniak da sie złapać zadna z wrózb sms nigdy sie nie spr bo to oszusci

Gość gość
a jak jest z tymi z jakis portali? tam wysyłasz sms, ale potem wcale nie nekają i nie naciskaja na wysylanie smsów

Gość gość
a wróżki które maja swoje strony i odpisuja na maile?

Gość gość
kiedys popelniam taki bład i poprosiłam kogos kto miał swoja str o wrózbe dzien póxniej zleciały sie do mnie jak najazd szranczy chyba z 10 róznych a najsmieszniejsze w tym to ze z róznych nr sms te same wrózby mi wysyłały toczka w toczke to samo mozna na szczescie to zablokowac ale jak wyslesz jakiegokolwiek sms premium np na konkurs z radia cokolwiek to twój operator znów odblokowuje ta nedze i trzeba znów wysłac stop spam nr 252 w pzrypadku play

Gość gość
ja wysłalam kiedys maila z prosba o odpowiedz na pare pytan, i w sumie nikt potem mnie nie naciagał na dalsze pytania i zwiazane z tym opłaty...

Gość gość
mail to nie sms a pyt było o sms

Gość gość
wiem ze to nie mail, ale chyba można poszerzyć pytanie o maile-moze ktos ma jakies doswiadczenia

Gość gość
oczekujesz odp ze warto marnowac kase na wrózke sms jak tak to powodzenia

Gość gość
wysyłalam sms do wróżki która nie atakuje później smsami. powiem Ci, ze załuje kasy, ale większośc się sprawdziła i rozwiązała mi sprawę w której miałam problem. nie chciałam truć znajomych i rodziny, a rozjaśniła mi babka sprawę. to nie było na zasadzie że wróże ci dom, 2 dzieci, bogatego męża, a raczej spojrzenie obiektywnie na sprawę. psychologia, psychologia i tylko to. tylko 1 babaeczka była taka, reszta bazowała na moich uczuciach i od nich przychodziły smsy codziennie:typu oczyszcze Twoją dusze lub masz klatwe, lub przyjdzie komorni/ cos zlego jutro sie stanie jak chcesz temu zapobiec slij.... jednak już nigdy więcej nie zamierzam tracić na to kasy.

Gość gość
Ja raz skorzystałam z takiej wróżby na wrozby-przepowiednie.pl i dostałam dosyć ciekawą odpowiedź. Później nie dostawałam dziesiątek sms'ów tego typu co wspomniała moja poprzedniczka. Myślę, że to kwestia do kogo się trafi.