Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ze mna zerwal

Polecane posty

Gość gość

bylam z mezeczyna pol roku, bylo cudownie w ogole sie nie klocilismy, byl po przejsciach [ 33 lata ja 22 ] pomagalam mu sie podniesc, pocieszalam bylam na kazde jego zawolanie.. skakalam kolo niego, uslugiwalam mu mozna poweidziec. mieszkal z mama ja nawet proponowalam ze moze kiedys przyjdzie do mnie meiszkac mam duzy dom, tylko dla mnie.. jestem wierna, zakochana w nim po uszy... byyl dla mnie kims waznym kochalam go calym sercem.. nigdy sie nie klocilismy, zwasze bylo tak jak on chcial.. mielismy te same priorytety ja chcialam sie ustatkowac on rowniez.. bylam o niego zazdrosna ale w miare rozsadku..przygotowywalam mu jedzenie, drinki takie jak lubi.. kanapki do pracy mu robilam mimo ze nie chcial.. ale z troski... a on zerwal bo potrzebuje odpoczac... niesprawiedliwe zycie jest :((

Gość gość
bo wchodziłaś mu do d**y, każdy by miał dość

Gość gość
ja bym byla zadowlona gdyby facet byl dla mnie taki dobry...

Gość gość
na kazde jego zawolanie, gdzie tylko chcial i jak tylko chcial :]

Gość gość
za bardzo go omotalas i się chciał w końcu uwolnić od ciebie bo wyskakiwalas już nawet z lodówki:P

Gość gość
czy to zle....

Gość Nothinnnone
Ja chcialbym zeby ktos tak o mne dbal. Jak mialem dziewczyne to ciagle olewala, wszystko wazniejsze odemnie. Bylem w szpitalu bo mialem wypadek samochodowy i nawet nie przyszla mnie odwiedziec. Staraj sie akturko ktos to doceni, gdyby ktos byl taki dla mnie to napewno docenilbym co mam.

Gość gość
dziekuje za te slowa... :(( jeszcze zrobilo mi sie bardziej smutno,,, a i najbardziej boli to ze poweidzial ze lubi najbardziej na swiecie ale pokochac nie potrafi.. :(

Gość Nothinnnone
tak juz niestedy bywa, mialem tak samo!