Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasrany leń

jestem leniwa nie widze sensu życia

Polecane posty

Gość zasrany leń

zawsze wszystko robili za mnie rodzice, zostałam przyzwyczajona do nic nie robienia. To nie tak, że nie chciałam. Chciałam...ale oni robili to za mnie. Nie miałam żadnych nakazów typu np. zmywanie wieczorem albo po obiedzie, raz w tygodniu sprzątanie łazienki, prace przy ogródku itp. teraz jestem zasranym leniem, nie wiem co powinnam zrobić a czego nie. Leze bez celu w łożku, mam egzamin poprawkowy i nie ucze się...mam pretensje ze nic nie robie, ale z drugiej strony mi sie nie chce, jak zaczynam coś to ciezko mi skonczyć. k***a. nie mam motywacji życiowej. zero energii ;/ czuję się jak ofiara życiowa. co ja mam ze soba zrobić?

Gość gość
moze idz do psychologa psycholog ci pomoze

Gość gość
mam tak samo

skad ja to znam.......... mi energie daje teraz tylko i wylacznie piwo pite w samotnosci bo tylko ono mi zostalo. mam 18scie lat i tez mam problem z lenistwem chyba ze chodzi o wyjscie do sklepu po zimnego browarka . nie dawno myslalam ze mam taka chwilowa faze na samotnosc czy cos ale jednak wszyscy sie odemnie odwrocili i nie robie nic od kilku miesiecy i tylko pije pije pije pije, nie mam weny nawet sie myć potrafie tydzien sie nie kompac. przeraza mnie to zachorowalam na grzybice pochwy i tez nic z tym nie robie od tygodnia drapie sie tylko i podmywam tylko pipke i pije piwo i tak wyglada moj caly dzien. a no i przesiadywanie na kafeteri i czytanie postow innych nieudacznikow masakra jestem brudasem smutno mi

Gość gość
ta, masz podwyższone ph pochwy ze wzgledu na duze picie pwa, które zawiera drozdze! Lactacyd, lecibios femina, tatntum rosa i clitrimzaolum. A przede wszsytkim ogranicz piwo bo ci to nie przejdzie.

Gość gość
Drozdzyca pipy jak nic. Wylecz tos zybko bo zarazisz faceta któremu się wypniesz i będzie cie przeklinal bo mu przekażesz i będzie miał grzyba na jajach i zoledziu a to ciężko się leczy i ciagle wraca a swędzi jak cholera!!