Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo częste oddawanie moczu w 13 tyg ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy moglby ktos mi powiedziec czy w 13 tyg ciazy normalna rzecza jest sikanie co chwila?? w nocy wstaje 2-3 razy,czasami w ciagu dnia zdarza mi sie załatwiac nawet co 5 min doslownie co 5 min. Robilam wyniki badan ktore byly dobre. Czy aby to jest normalne czy lepiej powtorzyc badania??

Gość gość
Hehe to dopiero początek zobaczyć z co będzie dalej:-) Ja do okolo 15 tyg nie wychodzilam z lazienki ciagle chcialo mi sie siku :-) Pozniej jakos do 21 tyg bylo lepiuej teraz jestem w 24 tyg dzidzia upodobala sobie naciskac na pechez i znowu ciagle biegam do wc. W ciagu dnia co 2 godz to i tak dobrze jak wytrzymam a w nocy 3-4 razy:-)

Gość gość
ahh to dobrze:)) juz sie balam ze to moze oznaczac ze cos nie tak z nerkami czy cos..

Gość gość
Skoro wyniki były ok, to nie martw się, bo nie ma czym. Ja też na początku ciąży korzystałam częściej z toalety niż na przykład między 20, a 30 t.c. Od 30 t.c. znowu częściej korzystam.

Gość gość
tak wyniki byly ok,tylko na poczatku cos mialam male bakterie i krew w moczu ale lekarz juz nam pomogl,chodze prywatnie do gina i mysle ze dobrze mnie diagnozuje,czuje sie super tylko wlasnie te sisiu mnie nie pokoilo