Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HGHY

czy mozna byc w ciazy przy braniu tabletek anty

Polecane posty

Gość HGHY

Witam Mam pytanie biorę tabletki Daylette i dziś będę brała 3 tabletkę zielona i jeszcze nie mam miesiączki a kiedy kochaliśmy się doszło do wytrysku prawie w środku. Nie wiem czy mam się martwic o ciąże czy nie?

Gość gość
tak poniewaz zadna metoda antykoncepcji nie daje pewnosci przed ciaza na 100%

Czy test ciążowy powinien pokazać wiarygodny wynik

Gość gość
zrob test albo idz do gina a nie forum pytasz pezdo yebana

Gość heheheheh
okres tylko sie spozna a ta w panike hehe gimbus sie za seks bierze

Gość gość
widzicie, nie tylko gimbusy maja takie dylematy. ja nie mialam krawienia z odstawienia. ciagle tez sie martwie. robilam test,wyszedl negatywny. wczesniej mialam w polowie m-ca plameinia i trwaly ponad tydzien, przy tym byl bol br***a. plamienia ustaly, a ja nie robilam przerwy kolejnej, tylko bralam kolejne opakowanie tabletek. bylam na wakacjach:) po zakonczeniu tego opakowania, przy koncowce,jakies 3 tabl, mialam plamienie, w przerwie nic,a nic. teraz jestem prawie w polowie opakowania. pare dni temu wykonalam test. stosunek do srodka byl dawno, koniec czerwca,poczatek lipca, ciaza by juz wyszla... nie mam zadnych dolegliwos i itd. oprocz parcia na siku, ale bez tragedii. byc moze sama sobie to wmawiam:) ale martwie sie... za 2 tyg lekarz. chyba w nast tyg zrobie test kolejny.