Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bory tucholskie

Tutaj wpisują się osoby wiecznie chore niewyspane zmęczone

Polecane posty

Gość bory tucholskie

są tu takie? oczywiście oprócz mnie :(

Gość gość
Ja też jestem klapnięta:(

Gość bory tucholskie
ale tak wiecznie? ja się nigdy nie wyspie, zawsze coś mnie boli

Gość gość
Ostatnio tak,czuję się jak staruszka

ja nigdy nie jestem wypoczęta, ostatnio byłam pełna energii jakieś 3 lata temu, ale to za sprawą psychiki, a fizycznie to chyba w dzieciństwie:O dziwię się jako komuś może się chcieć cokolwiek. albo ludziom, którzy nie piją kawy.

Gość gość
i ja się wpiszę, i wydaje mi się że to kwestia psychiki, bo wydaje mi się że fizycznie jestem zdrowa jak mało kto

Gość bory tucholskie
ciekawe od czego to wszystko zależy, może od jedzenie, nie jem za zdrowo

Gość gość
U mnie niby wyniki ok, a ciągle chce mi się spać. W popołudnie ciągle bym spała. Wracam z uczelni i śpię. Uciążliwe jest to dla mnie.

Gość bory tucholskie
może i człowiek poszedłby do lekarza, ale wiecie jak jest, powie, że wymyślam

ja mam od zawsze kłopoty ze spaniem w nocy i z nerwami. nawet jak mi się uda wstrzeliić ze snem w noc to nie jest to u mnie nawyk tylko zwycięstwo mojego organizmu nad rozregulowaniem. ciekawe, co jest w mojej krwi:)

Gość gość
A pamiętam, że zaczęło się w gimnazjum, po prostu zawsze wracałam, jadłam obiad i zasypiałam :O

Gość gość
ja zdrowo w miarę jem, nie wiem w czym wina. może w znudzeniu życiem?

Gość pbssss
ja tak mam... :( odkąd pamietam, nie wysypiam się, a nawet jeśli i tak jestem senna. mam niskie ciśnienie, piję kilka kaw dziennie. kładę to na karb tego, co mówi mój psychiatra. odczuwam ciągły brak energii w wyniku przeżyć z dzieciństwa i stresowaniem się rzeczami nieproporcjonalnie do problemu - inaczej mówiąc - rozmieniam się na drobne, zamiast stresować czymś poważnym. :( a teraz na domiar złego, zmarł mi ojciec...

Gość bory tucholskie
kolegi koleżanki właśnie miała chorą tarczyce, a teraz podobno jest jak nowo narodzona,

Gość gość
Ja już miałam badania na tarczycę, mocz, krew i od gimnazjum nie wiem czemu jestem ciągle zmęczona i ciągle chce mi się spać.

Gość bory tucholskie
ale jak widać jest nas wiecej, :D

Gość gość
Po prostu macie za niskie ciśnienie i tyle i nic z tym sie nie poradzi. Ja tez mam niskie z powodu brania pewnych leków które mi obnizaja ciśnienie i nic z tym nie da się zrobić - ciągła senność i spanie do oporu nawet przez pol dnia po każdej nocy . A ja o pracy jakiejś mysle tylko zastanawiam się jak wstane rano i czym się pobudzę jak trzeba będzie isc na rano??

Gość Elmirrrkaaa
a u mnie bardzo dziwnie: jak byłam zdrowa, to ciągle chodziłam zmęczona i padnięta, a jak wykryli mi ciężką chorobę, to jakby życie we mnie wstąpiło i żyję zupełnie inaczej, radośniej, chętniej. Taki paradoks :)

Gość gość
ja tarczycę leczę, hormony ok, ciśnienia na pewno nie mam za niskiego, i nadal jestem wiecznie zmęczona

Gość gość
Nie tylko kobiety czuja wieksza senność i brak energii. Ja jako facet tez tak mam a to od niskiego ciśnienia 105/62 :(

Gość gość
No własnie ja chyba jestem ewenementem, bo mimo badań i wszystkiego, to ciśnienie mam idealne lub właśnie za wysokie. Na żadnym badaniu nigdy nie miałam niskiego.

Gość gość
tez mieszkam kolo Tucholi i jestem "klapnieta' to przez to swieze powietrze uuuuffff z ktorej strony mieszkasz...od Rudzkiego mostu czy z przeciwnej strony..moze Cekcyna,Byslawia .kielpina,itd :)

Gość gosc numer 3
Ja, nie pamietam kiedy spalam wiecej niz 3 godziny. Wypijam chore ilosci kawy, lykam garsciami suplementy, pod oczy korektor, wewnatrz oka biala kredka. Nie wiem ile jeszcze tak pociagne, zauwazylam ze robie sie agresywna

Gość gość
Ja mam zaburzony rytm dnia : W nocy spać nie mogę, to w dzień odsypiam. A później ledwo trzymam się w pracy na nogach. Czasem potrafię w ogóle nie spać i na drugi dzień tryskam energią. :o

Gość gość
ja taka jestem. co bym nie zrobiła czuje sie zmęczona i nigdzie nie mam siły wychodzić nigdy :/

Gość gość
ja jestem wiecznie niewyspana, niewazne czy spie 5godz, 10, czy 15 czy 20 bo czasem cale dnie spie :P to i ta jestem niewyspana

Gość gość
taka ospalosc jest czesto powodowana przez tarczyce.tez tak mialam. zrobilam wyniki i wyszly w normie.gorne granice, ale rodzinny lekarz powiedzial, ze ok..zaczelam drazyc dalej bo czulm sie coraz gorzej i wyszlo, ze mam guzki na tarczycy. biore leki, psychicznie czuje sie lepiej i energi tez mam duuuuzo wiecej.. czasami podstawowe badania tarczycy nie daja pelnego obrazu.

Gość przemol
kłerfa:O mam to samo nie mogę wstać z łóżka, w nocy nie mogę spać -zaledwie kilka godzin w ciagu doby jestem aktywny a mam dopiero 40 lat 😭