Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slabiutka

czuje sie jakbym miala umrzec

Polecane posty

Gość slabiutka

witajcie pisze tutaj nie krzyczcie tylko po mnie, chcialam sie poradzic moze ktos powie cos ze swojego doswiadczenia. Od jakiegos czasu (ok 2 tygodnie) czuje sie dziwnie,źle. Jestem słaba,dużo słabsza niż dotychczas,zaczelam sie robic blada, dzisiaj wygladam potwornie, tylko skora wokol oczu jest lekko rozowa.Od tygodnia boli mnie po lewej stronie brzuch, w zasadzie nadbrzusze, bola mnie plecy, jakby nerki. Czuje dziwne napinania sie karku, mam wrazenie,ze moja glowa zaraz spadnie na ziemie. Oczywiscie bylam u lekarza, badania zrobione, wyniki w poniedzialek,ale zaczynam sie powaznie soba martwic, bo nie mam nawet sily pisac. Macie jakis pomysl, sugestie co to moze byc i czym sie wzmocnic?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość slabiutka
28..

Gość gość
Może to objawy somatyczne nerwicy :o

Gość slabiutka
a jak się to leczy? to wstretna choroba, a chorych traktuje się jak hipochondryków :-(

Gość gość
No bo hipochondria to rodzaj nerwicy lękowej właśnie.

Gość Glowa do góry
Idź choćby do rodzinnego, ja tak miałam ze 2 lata może dłużej, czulam ze cos jest nie tak ze slabne taką powolna śmierć Aż w końcu trafiłam do szpitala diagnoza sm. To nie musi byc nerwica ja mysle ze organizm nas ostrzega ze coś jest nie tak nie czekaj tylko do lekarza.

Gość Małgosia

Dzień dobry,.. ile Pani ma lat?