Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy dac mu prezent na dzien chlopaka

Polecane posty

Gość gość

on mi nie dal na dzien kobiet ani na imieniny i rocznice i walentynki... ale na urodziny dal za ok. 150 zl i ostatnio bez okazji kupil mi ciuchy jak bylismy w galerii i widzial ze mi sie podobaja. nie wiem co zrobic

Gość gość
ja mu dawalam prezenty na kazda okazje, dopiero w tym roku na walentynki mu nie dalam chociaz kupilam, ale zrezygnowalam, bo czulam ze nic nie dostane ;( i nie wiem co dalej mam robic ;(

Gość gość
dlaczego on Ci nic nie daje? nie ma kasy?

Gość gość
jest na utrzymaniu mamy, ale jakas tam kase ma.. mysle ze chodzi o to, ze nie ma glowy do tego co mi kupic albo nie przywiazuje takiej wagi do okazji bo ogolnie nie zaluje na mnie kasy, czesto mi stawia np piwo czy pizze, moge jezdzic jego autem, czasami jak jestesmy na zakupach i podoba mi sie jakis ciuch nawet drogi to mi go kupuje, mimo ze mowie ze sama sobie moge kupic. a jak juz mi daje to czesto sie mnie pyta co chce i np mam sobie cos wybrac co tez mnie wkurza. chyba traktuje to bardziej praktycznie, chce zebym miala cos co bd uzywac niz jakas niespodzianke..a jak ja go pytam co mam mu kupic np na urodziny to mowi ze nic nie chce tylko zebym z nim byla. ja lubie dawac niespodzianki ale jak sama nie dostaje to mi glupio

Gość gość
To taki typ faceta i chyba się już nie zmieni.

Gość gość
no właśnie, jakąś tam kasę, czyli pewnie nie ma kasy

Gość gość
ale na inne rzeczy to ma :

Gość gosteczka
W takimi razie Ty może powinnaś podarować mu coś eleganckiego i luksusowego? Aby go docenić jak i odwdzięczyć się za piękne prezenty? ;) Mi ostatnio spodobały się takie zestawy do golenia marki Muhle: http://menspace.pl/?podkat=182&k_prod=133&sort=4 i zastanawiam się czy nie zamówić takiego dla swojego meżczyzny z okazji gwiazdki ;) Co o tym sądzicie?

Gość gość
Jeśli go tylko jarają prezenty w takich klimatach to dawaj... Nie może być tak, że facet dostaje jakąś lipę. W sumie już dawno po tej okazji, ale mimo wszystko radzę dawać prezenty właśnie w takich klimatach, choćby za rok.