Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lillii

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość Lillii

Chyba się zakochałam. Pierwszy raz w życiu. Po miesiącu znajomości(nie wiem jak to możliwe:(). A on nagle powiedział, że coś czuję do innej, po tym jak nakręcił mnie na siebie. A ja głupia się dałam, jak jakaś małolata. Pokazał jaki jest cudowny i naglę kopnął mnie w tyłek, To było 3 tygodnie temu, a ja nadal o nim myślę, cały czas. Dlaczego jestem taka głupia????

Gość gość
lepiej teraz to wiedziec niz później

Gość gość
Ja tez nie pierwszy.... :-D

Gość Lillii
Niby tak, ale jakoś to mnie nie pociesza. Pieprzył o chemii, że mu się podobam itd A tu nagle pojawiła się jakaś dziewczyna z przeszłości i nagle chemia zniknęła. Nawet nie spróbował mnie poznać, nie spróbował przelecieć, tylko wszystko od razu wyjaśnił.Nawet nie mam za co go nienawidzić... Jakbym miała to pewnie nie czekałabym jak głupia, aż się odezwie.

Gość gość
to chyba dobrze ze cie nie przeleciał- czy może żałujesz tego, że cie nie przeleciał i dopiero wtedy zostawił jak szmatę, w którą się wytarł?!

Gość gość
Oczywiście, że nie żałuję przecież. Tylko chodzi o to, że jakby próbował to chociaż miałabym jakiś powód... Może łatwiej byłoby mi wyrzucić go z głowy... Nie wiem już, głupoty mi już do głowy przychodzą.

Gość gość
Co nie wiesz jak to mozliwe?? Ze miesiac znajomosci to dlugo??? Wiekszosc trwalych zwiazkow jest wlasnie z tych par ktore znaly sie dlugo wczesniej...

Gość Lillii
Nie wiem jak to możliwe, że po miesiącu znajomości się zakochałam.

Gość wychodzę i zaraz wracam
nie żałuj...zakochiwanie jest fajne, nawet jak kończy się tak jak sie skończyło w Twoim przypadku. Tak czy siak ładuje baterie. Miesiąc to nie tak wiele.....zakochać się w godzinę, to co innego :) głowa do góry! I szybkiego kolejnego zakochania,...może i na dłużej!

Gość do Lillii
po prostu tak zachowuja sie faceci, jak maja na horyzoncie lepsze cycki, d*peczke, nogi i buzie to milosc im sie jedna koczy a zaczyna druga