Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dwadziescia lat i nie mam ochoty na

Polecane posty

Gość gość

sex. mam chlopaka, jestesmy razem ponad dwa lata. mi wystarczaja pieszczoty ale on juz wspominal ze chcialby zebysmy sie bardziej zblizyli a ja nie mam na to ochoty, bardzo bardzo go kocham, spedzam z nim duzo czasu, w wakacje mieszkalismy razem przez prawie 2 miesiace i spalismy razem myslalam ze cos sie zmieni a ja i tak nie mialam ochoty. dodam ze jest przystojny i pociaga mnie chce go dotykac itd ale nie chce sexu..

Gość gość
idź do psychologa, bo to nie jest normalne

Gość gość
ma ktos tak?:(

Gość tennerisa
Ja tak mam, tylko jestem trochę starsza. Pól roku mieszkałam z facetem i ani razu nie miałam ochoty na seks. Koszmar jakiś.

Gość gość
co on na to? kiedys sie cieszylam bo nie chcialam zbyt szybko stracic dziewictwa tylko najpierw dobrze poznac swojego partnera itd ;p wiec cieszylam sie ze nie mam takiej ochoty bo bylo mi latwo;p w sumie moglabym jeszcze poczekac ale chodzi o to ze boje sie ze to sie nie zmieni i juz bym wolala miec ochote i stracic dziewictwo zeby wiedziec ze jest zemna ok;p podobno kobiety maja najwieksze libido okolo 20stki ;(

Gość tennerisa
Nieprawda. U kobiet libido rośnie z wiekiem i największe mają około 40. Cóż, mój facet najpierw mnie namawiał, potem prosił, na końcu próbował zmusić mnie do seksu siłą. Kiedy zagroził g***tem po prostu spakowałam się i uciekłam.

Gość gość
o jaa;( mój tylko wspominał, no ale nie czarujmy się - 20latek, jesteśmy razem 2 lat, czesto razem spedzamy noce.. chcialabym mu siebie dac ale mam opor ;p ;(

Gość tennerisa
Mój ex jest już po 30. Chcieliśmy się pobrać, ale przez brak seksu i jego groźby cały związek się posypał.