Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plusy i minusy bycia STARĄ PANNĄ

Polecane posty

Gość gość

mam 31lat i to wlasnie mnie czeka, wpisujcie

Gość gość
panny zignorowały twój temat, bo pewnie bawią się w najlepsze. Nie bedziesz miała męża pijaka, sadysty, chama, brutala, d****arza. Nie będziesz miała dzieci uposledzonych fizycznie lub psychicznie. Nie będziesz miała dobrego męża ani udanych dzieci.

Gość xen
Nie ma plusów w byciu starą panną,o ile można tak Ciebie określić.Przede wszystkim,nie jesteś starą panną.Bywaj w miejscach,gdzie'przewija"się dużo ludzi,może spotkasz kogoś dla siebie.

Gość gość
sa plusy i minusy zależy co lubisz ,ale zapewne należysz do większości kobiet które cierpia bez faceta blisko non stop codziennie ,sa wyjątki które lubia dużo samotności i oddechu ale tez raczej maja kogos bo milosc jest slodka i upieksza zycie ,na milosc nigdy nie jest za pozno masz i tak lepiej niż mężatki ud*pione na cale zycie z kims niewlasciwym wszystko przed Toba

Gość wiecznie stara panna
nie ma plusów chyba że RH+ ( taki żart )

Gość odDawna
ja jestem jeszcze starsza wlasnie rozstalam sie z facetem jestem bardzo szczesliwa ze to zrobilam bo to byl toksyczny zwiazek i nie czuje ze jestem `stara panna - dzis to okreslenie mozna uznac za przestarzale sporo kobiet pozostaje sama z wyboru

Gość gość
Nic dziwnego ze coraz wiecej kobiet jest samych skoro cierpia orzez facetow Wiadomo ze lepiej byc sama niz cierpiec przez bydlakow..

Gość gość
Ja poznalam faceta jak mialam 32lata ijestesmy(w mare) szczesliwi. W kazdej chwili w zyciu mozesz kogos poznac i , uwierz mi, w kazdej sytuacji.

Gość gość
Też kogoś poznałam i teraz jest gorzej niż przed... gdybym mogła cofnąć czas albo wymazać pamięć

Gość gość
Wiecej czasu na szydelkowanie :-D

Gość Aseksualna, niebezpieczna

Moim zdaniem same plusy. Niezależność, niepodległość, duma, nonkonformizm, bunt, nieposiadanie mężczyzny, a mężczyźni nie są naszymi sojusznikami, WOLNOŚĆ OD SEKSU... Dla mnie nieuprawianie seksu nie jest brakiem, tylko właśnie wolnością.

Jestem starą panną i dziewicą i jestem z tego dumna. Nie, nie uważam, by seks był zły. Ale uważam, że społeczeństwo uszczęśliwia ludzi na siłę, zmusza ich do entuzjazmu seksualnego, czyni dorosłe osoby nieaktywne seksualnie Niewyobrażalnymi. Dziewictwo to nie jakaś konwencjonalna "czystość", dziewictwo to NONKONFORMIZM SEKSUALNY.