Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc 4245

kocham siostre mojej zony

Polecane posty

Gość gosc 4245

nie wiem co we mnie wstapilo, ale jestem w niej naprawde zakochany. Ona ma to co powinna miec kazda kobieta wg mnie. Przede wszystkim jest tak ladna, ze jej maz jest szczesciarzem (ktory tego w ogole nie szanuje i odnosi sie do niej jak arogancko) Na dniach ma rodzic. Ona wie, ze ja cos do niej mam. Kilka razy zdarzylo nam sie w towarzystwie tak "ocierac" o siebie, ze niby przechodzac. W jakis trudnych momentach sie przytulalismy i wtedy do niej to poczulem. Rozmawialismy ze soba. Ona powiedziala, ze nie moge robic sobie nadziei, bo ma siostre ktora kocha, ze bedzie miala zaraz dziecko i mimo to, ze tez widzialaby we mnie dobrego faceta to nie moze. Tak, tak.. wiem mam zone. Jej siostre zaczalem poznawac juz pozniej jak wszystlo miedzy mna, a zona bylo poukladane. Pisze, gdyz musze sie wygadac.

Gość gość
Współczuję, że też życie jest takie pogmatwane. Musisz sie wycofać. Jak sie z nią przespisz to ona zacznie bardziej kochać męża i siostre

Gość gość
na co ty liczysz?

Gość gość
Co niby do niej poczułeś? Chyba Twój ch*j coś poczuł. :o Na szczęście dziewczyna ma olej w głowie i najwyraźniej nie chce stracić siostry. Ani rozwalać dwóch małżeństw.

Gość gość
Odpuść sobie zanim zniszczysz dwa małżeńswa i spieprzysz życie sobie. Zacznij lepiej doceniać żonę.

Gość Michał

Też mam ten problem: kocham siostrę mojej żony: ona ma spojrzenie na zycie takie jak ja, z żoną ciągle sprzeczki o inne poglądy, szwagierka lepiej mnie rozumie i jestsuper śliczną kobietą. Kocham Magdę

Gość bez żałowania
1 godzinę temu, Gość Michał napisał:

Też mam ten problem: kocham siostrę mojej żony: ona ma spojrzenie na zycie takie jak ja, z żoną ciągle sprzeczki o inne poglądy, szwagierka lepiej mnie rozumie i jestsuper śliczną kobietą. Kocham Magdę

powiedz jej to, nie trać życia bo jest ono krótkie

Gość Michał

Nie mogę jej powiedzieć, z resztą chyba się domyśla. Któregoś dnia rozmawiając wygłupialiśmy się wyszukując śmieszne angielskie dosłowne tłumaczenia typu "speak after english", "don't make stages" itp. Następnego dnia napisałem jej, ze przypomniałem sobie jeszcze 2 tłumaczenia: "don't boat yourself" i "I feel train to you". To pierwsze polajkowała, uważam, ze w ten sposób dała mi odpowiedź. Inteligentna z niej bestia, że wyczytała w tym moje ukryte pytanie. 

Dnia 8.09.2013 o 11:34, Gość gość napisał:

Co niby do niej poczułeś? Chyba Twój ch*j coś poczuł. 😮 Na szczęście dziewczyna ma olej w głowie i najwyraźniej nie chce stracić siostry. Ani rozwalać dwóch małżeństw.

poziom mega wysoki widzę!

A wracając do wątku, to też myślę, że lepiej odpuścić. Ale wpierw odpowiedz sobie na pytanie czy w ogóle kochasz swoją żonę?

Później podejmij decyzję