Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antoni26

Jak poderwać kobiete pracującą

Polecane posty

Gość Antoni26

Siemka, strasznie spodobała mi sie kobieta pracująca w aptece do której czasem chodze i nie wiem jak mam sie za nią zabrać. Jest ode mnie starsza pewnie około 4 lata bo ona juz pracuje a ja ciagle na studiach. Nie wiem nawet czy kogoś ma ale obrączki na palcu nie widziałem. Czasem z nią tak sobie zagadam o tym czy tamtym, mówimy sobie na "ty" ale nie znamy swoich imion (znaczy nie przedstawiliśmy sie sobie tak oficjalnie ale ja wiem jak ona sie nazywa), nigdy dłużej nie pogadamy bo zaraz są w kolejce inni ludzie, uśmiechamy sie do siebie zawsze podczas rozmowy i przyznam, że bardzo mnie ona tym uśmiechem zawstydza:P Nie wiem czy powinienem tak wypalić prosto z mostu, że zapraszam ją na kawe po pracy, troche boje się, ze jak ona ma faceta (lub jej po prostu nie kręce) to odmówi i bedzie krępująca sytuacja, zwłaszcza, że jestem troche nieśmiały i tego typu akcje bardzo mnie stresują, poza tym myślałem że najpierw powinniśmy poznać sie tak z imienia ale piszą wszędzie że to kobieta i osoba starsza powinna takie imienne przedstawienie zaproponować, no ale tyle mija czasu i nie zanosi sie zeby ona miała to zrobić i nie wiem czy to nie bedzie nietakt jak ja to zaproponuje...

Gość gość
jak nie spróbujesz to się nie dowiesz:-) od wiekow faceci zaczepiają i ryzykują bo taka jest natura

Gość gość
ja tylko temata nie pojmuje ..bo jak pracujaca??? a jakby nie pracowala to bys nie podrywal??? o jesuuu co za ludzie obecnie

Gość Antoni26
O rany napisałem "pracująca" żeby podkreślić, że znam ją tylko z miejsca gdzie ona pracuje, materialnie chyba stoimy podobnie lub nawet ja troche lepiej wiec na pewno nie chodzi mi o jej pieniądze! Po prostu jest śliczna, miła, arcy-urocza i w ogole ma w sobie to coś co mnie kręci:) Często sie przyłapuje na tym, że zaczynam o niej rozmyślać w ciągu dnia;)

Gość gość
zaproś ją na kawę jeżeli jest wolna i zainteresowana zgodzi się być może nie od razu ale... 🌻 powodzenia :D

Gość Antoni26
Cholera, nie było jej dziś w pracy i tylko niepotrzebnie tam poszedłem i kupiłem witaminy:D Z drugiej strony moze to i dobrze bo dzisiaj to chyba bym stchórzył...