Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc7

zazdrosc

Polecane posty

-dla mnie na kazdym kroku. Przede wszystkim Polacy. Mieszkam w usa i calkiem dobrze sobie radzę. Jestem tu ponad 9 lat, mam dobra prace ( pracuje jako inzynier/architect w IT), splacony dom, dobre auto etc. ale co ciekawe w tym wszystkim, to to ze mam problem nawiazac nowe znajomosci z ludzmi w moim przedziale wiekowym ( jestem przed 30). Zazwyczaj jak juz kogos poznam to ludzie sie odwracaja ode mnie bo "temu to sie powodzi" i ze niby nie pasuje do nich!? :):) Nie jestem desperatem o nowych znajomuch, ale tych co mam na aktualna chwile to mozna na palcach jednej dloni policzyc.. Ogolnie jestem ciekaw czy macie ten sam problem? Dodam ze jak tu przyjechalem to mialem mase kontaktow, imprez, spotkan etc..

Gość gość
przeciez nawet na tym forum widac, ze jak ktos ma dobra prace, wlasny dom, stac go na wakacje gdzies a nie w Polsce to go posadzaja o klamanie i mieszaja z blotem. Polacy to w wiekszosci totalni zazdrosnicy i jak powodzi ci sie lepiej to niedosc ze ci zazdroszcza, ze im sie piana z pyska toczy to jeszcze zrobia wszystko zeby ci tak wesolo nie bylo. Zal zal zal. Dlaego od Polakow z daleka

A ja Polak jestem i niczego Ci nie zazdroszczę bo wiem że nie ma nic za darmo . Zapracowałeś to masz i ciesz się tym a zjebów to olewaj .

Gość gość
Najlepsze sa teksty, ze w UK kazdy wynajmuje tylko maly pokoj, je byle co, ledwo zyje, bo zarabia max.£900-1000 miesiecznie czyli minimalna.

Gość gość
A ja nie rozumiem takich ludzi jak autor tematu. Chłopie przyszedłeś się tutaj pochwalić czy wyżalić ? :) Pamiętaj, że ci którym rzeczywiście się powodzi, nie mają potrzeby rozgłaszanie tego całemu światu, tylko w spokoju pomnażają swój dobytek.

Gość wolna wola sp zoo
to nie jest objaw zazdrosci

Gość gość
:D Bo on przecież liczył na to, że wszyscy mu padną do stóp z racji tego, że ma dobrą pracę, dom (spłacony !) i auto (dobre !) :D Może z twoją osobowością jest coś nie tak ;)

Gość gość
no i wlasnie takim jak ty nade mna zal d*pska sciska :o

Gość gość
Oj tak pewnie :D ty potrzebujesz się upajać świadomością, że wszyscy dookoła ci zazdroszczą. Jasne, jasne strasznie ci zazdroszczę :D

Gość gość
no i w koncu sie przyznales zazdrosniku hahahahaha

Gość gość
@15:09 A interperetuj sobie jak chcesz marny czleczyno. Jesli ci to w czyms pomoze :D