Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyta001

ciaza czy choroba

Polecane posty

Gość edyta001

Witam wszystkich. Okres miałam 13 lipca, trwał 5 dni cykle mam 30dniowwe, kochałam się z chłopakiem 21 lipca był to stosunek przerywany.Kolejnej miesiączki dostałam jak w zegarku 13 sierpnia, jednak kilka dni przed miesiączką nic nie jadłam, przezyłam straszny stres ze miesiączka może sie nie pojawić, bolał mnie żołądek nic nie mogłam zjeść blokada totalnla, w dniu planowanej miesiączki zrobiłam test wyszedł negatywanie, odstresowałam się zjadłam co nieco i miesiączka sie pojawiła.Pierwszy dzień miesiączki był normalny krew ze skrzepami, ból brzucha kręgosłuba jak zawsze, coś mnie podkusiło i zajrzałam do internetu ze miesiączka podczas ciąży moze sie pojawić, i nagle zobaczyłam ze krwi jest mniej od razu ból żołądka, niechcęć do jedzenia, w nocy krew leciała normalnie , następnego dnia leżałam cały dzień w łóżku, zjadłam co nieco gdy zjadłam krwawiłam bardziej , wstałam z łóżka krwawienia były normLNE ale cały czas okropny stres, następnego dnia też krwawiłam ale juz mniej, czyli 3 dni krwawienia normalnego i 3 przy oddwawniu moczu i podcieraniu się, co nieco pociekło na podpaskę.Nie wiem dlaczego taki okres, stres? Upały (w pracy przez 4 dni mieslićmy temperaturę prawie 40 stopni) Pod koniec krwawienia zrobiłam 2 test wynik negatywany.W sumie tych testów zrobiłam 12, czterech różnych firm.Ostatni 5,5 tygodnia po stosunku, wszystkie testy wyszły negatywanie.Czy wynik jest już wiarygodny?Zaczęłam obserwować śluz, po miesiączce miałam sucho, potem śluz był biały niezrozciągliwy, następnie zaczął zmieniać się, przypominał kurze białko, było go dużo , potem troche białego a teraz tydzień przed miesiąćzką mam sucho.Podczas gdy śluz był najbardziej rozciągliwy i było go najwięcej towarzyszył ból jajników, czy to mogła być owulacja? Miałam tak często.Teraz boli mnie kręgosłup jak zawsze na okres.Jak tylko pomyślę o ciąży od razu boli mnie żołądek . Już wariuje pomocy :(

Gość gość
o matko... tak to na pewno choroa... psychiczna!!!!

Gość gość
skoro myśl o ciąży jest dla ciebie taką traumą proponuję się nie seksić, bo w wariatkowie wylądujesz :( Partnera nie stać na gumki? Zmień partnera w takim razie, bo jeśli nie stać go na gumki, to na dziecko tym bardziej. A ty do psychologa, bo z głową coś nie tak.. Seks ma sprawiać przyjemność a nie powodować paranoje

Gość edyta001
Dlaczego nikt nie traktuje tego poważnie? :(:(

Gość edyta001
???

Gość edyta001
Potrzebuje porady!!

Gość gość
Przeczytaj to co napisałs i będziesz miała odpowiedź, dlaczego nikt nie traktuje tego poważnie :O

Gość edyta001
Ale może te testy za szybko zrobiłam albo np pomyliły się?

Gość gość
Proponuję wizytę u psychiatry 🖐️

Gość edyta001
Ale dlaczego u psychiatry?

Gość gość
bo jesteś chora!!!! jak mozesz byc w ciąży mająć normalna miesiączkę???????????????

Gość edyta001
Ale ona była inna niż wszystkie

Gość gość
ty jestes inna niz wszytskie.... zrywaj sie rketynko

Gość gość
serio ci radze - idz do lekarza psychiatry, ponieważ to on zajmuje się ciążą urojoną

Gość edyta001
Ale ze co 12 testów nie mogło się pomylić?

Gość edyta001
co??

Gość edyta001
Odp na moje pytanie..

Gość edyta001
NO PROSZE

Gość gość
S P I E R D A L A J stąd psychopatko

Gość gość
Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, proszę o normalne odpowiedzi

Gość edyta001
?/