Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet jest dziwny

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku 3 lata z facetem niby soko jest ale mało dba nasz związek a ślubu nie mamy więc powinno być inaczej obraża się o byle co zaraz wielkie si i się nie odzywa to ja pierwsza podaję rękę na pogodzenie np wczoraj ubrałam się sexownie miało być super a on ani słowa nawet osobno poszliśmy spać męczy mnie to inni faceci zwracają na mnie uwagę powiedzą coś a ten jedyny tak ma to gdzieś a kiedyś był taki inny wszystko by dla mnie zrobił miły kulturalny tak iskrzyło czasem mam wrażenie że jestem obojętna jemu sęk w tym że naprawdę kocham tego faceta sama nie wiem co myśleć co robić przecież powinniśmy być dla siebie wszystkim

Gość gość
on teraz ciebie szkoli i probuje ile z toba ugra i na ile jestes "mieciutka" a po slubie pozwoli sobie jeszcze na inne dasy...wiem to z wlasnej obserwacji.......to egoisci i snoby....postaw na swoim i zobaczysz ,co zrobi twoj facet i taki bedzie juz zawsze ....czyli szkoda zycia jesli to taki facet ,ktory zachowuje sie jak snob!

Gość gość
w dodatku mieszkamy osobno więc powinien tęsknić starać się

Gość gość
no dziwny mało dziś kobiet atrakcyjnych i żeby kobieta zrobiła coś dla faceta a ten ma to gdzieś jak straci to doceni nie docenia cię

Gość gość
nie jesteśmy małolatami ja mam 31 l on 34

Gość gość
dziwny ma atrakcyjną 31 latkę i zlewa to co ja bym dał żeby moja się super ubrała dla mnie ma 30 lat jest otyła ale kocham ją i dlatego jesteśmy razem ja to jak bym miał taką kobietę to bym jej wszystko dał jeszcze jak by miała czarne włosy to bajka nie mart się jak kocha to zmądrzeje jak nie to inny da ci to czego on tobie nie daje potem oczy otworzy głowa do góry będzie dobrze