Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytanko od Anny

ILADIAN DIRECT PLUS

Polecane posty

Gość Zapytanko od Anny

ktoras stosowala? am zmoltawe uplawy, a wizyta u gina dop za 2 tyg wczoraj wzielam pierwsza tabletke, w nocy kilka razy wstawalam do kibelka wiec myslalam ze to juz wyplynelo a rano obudzilam sie z plama na pizamie i poscieli, mozliwe ze dopiero rano to wylazlo?? dziekuje

Gość Zapytanko od Anny
up

Gość gość
mi iladian nie pomógł, za to zawsze pomaga invag (dopochwowo). Teraz biorę provag doustnie profilaktycznie i infekcje nie wracają

Gość Happy 1
ja brałam ostatnio tabletki dopochwowe na receptę . Teraz nie miałam czasu na wizytę wiec zapytałam w aptece i polecili mi ten iladian. faktycznie mi pomógł, po infekcji nie ma śladu i nic nie powróciło

Gość Elka_32
dla mnie też iladian był spoko. nie kosztował majątku i szybko się uwinął z infekcją. tydzień i miałam po sprawie.

Gość gość
nie ma co siać paniki, najprawdopodobniej za płytko włożyłaś tabletkę. Ja za pierwszym razem tak zrobiłam potem było już ok

Gość mamapoli
to normalne że zawsze coś wypływa,dlatego najlepiej probiotyk dopochwowy stosować na noc i zakładać wkładkę.Wypływa tylko otoczka,lek rozpuszcza się i wchłania. Często stosuję dopochwowo lactovaginal i też coś takiego się zdarza.... ps.a to iladian jest też dopochwowy-chyba reklamował się jako doustny?? czy ten sam się połyka albo wkłada??? bo Lactovaginal to lek typowo dopochwowy.

Gość gość
iladian to kapsułki doustne a iladian direct plus to tabletki dopochwowe. Ja brałam te drugie i też miałam tak, że coś mi tam wypływało ale wyczytałam, że te tabletki mają właściwości nawilżające i to pewnie stąd ten "wyciek". Aczkolwiek nie było to jakoś uciążliwe, zakładałam wkładkę i po kłopocie. Najwazniejsze że mi pomógł :)

Gość gość
Mi iladian pomógł odbudować florę bakteryjną pochwy po zakończeniu kuracji antybiotykowej.

Gość gość
ale iladian nie zawiera zywych szczepow bakterii kwasu mlekowego, zeby moc odbudowac flore bakteryjna! probiotyk musi zawierac takie szczepy, inaczej jest bezskuteczny... mozna o tym poczytac tutaj: www.provag.info/o_produktach_prOVag/prOVag_doustnie#Dzialanie warto zwrocic jeszcze uwage na to, zeby probiotyk zawieral szczepy bakterii polskiego pochodzenia, bo te skuteczniej kolonizuja pochwe u Polki niz zagraniczne szczepy

Gość gość
reklama provagu jak się patrzy ha ha

Gość gość
uważam że iladian jest godny uwagi, skład niezły i bardzo przystępna cena. Mi pomógł pozbyć się nieprzyjemnej wydzieliny z pochwy

Gość gość
reklama Iladianu...

Gość gość
Ważne jest żeby bakterie mlekowe zawarte w kapsułkach były żywe. Mi przy problemach intymnych pomaga invag, już po pierwszej kapsułce czuję ulgę, mniej piecze, a rano upławy są znacznie mniejsze. Jeżeli chodzi o iladian – sprawdź sobie na „pogromcy reklam” tam dowiesz się czy ten probiotyk działa.

Gość gość
Iladian brałam na uciążliwe upławy.Po paru dniach mój problem znikł. Wcześniej uzywałam masci ale nie było to dla mnie zbyt komfortowe.

Gość gość
iladian uważam za dobre rozwiązanie w nagłych przypadkach.Nie zawsze jest możliwość konsultacji z lekarzem a te tabletki w moim przypadku są strzałem w dziesiątke, w pełni spełniają moje oczekiwania tzn. 1. są skuteczne 2. tanie 3. dobrze się rozpuszczają, nie plamią bielizny 4. mają dobry skład

Gość kolllskowa
Co to znaczy ze jest skuteczny ???? Ze po 3 tygodniach stosowania nie pomógł - ginekolog ochrzanił mnie bo to nic innego jak tylko vit C w kapsułkach i nic poza tym... dziewczyno, nie wiesz to nie pisz i nie polecaj, albo dawaj konkrety , bo to ma tylko ładną reklame i nic poza tym !!!!

Gość gość
rety a co się tak rzucasz, jak ci nie pomógł to napisz reklamacje do producenta. Dziewczyno zrozum, kazdy z nas jest INNY, ma inny organizm. Jedna będzie od razu szukała pomocy jak ma niepokojące upławy i poradzi sobie lekiem bez recepty a druga jak zacznie ją piec i swędzieć niemiłosiernie sięgnie po ten sam produkt i powie że jest do d**y bo jej nie pomógł. Tobie nie odpowiada to trudno. To tak jakbyś miała pretensje że koleżanka dobrze wyglada w blondzie a ty nie. Jak można tak przeżywać, ze ktoś napisze że dla niego dany produkt jest ok. Dziewczyno jak masz tak przeżywać ludzkie komentarze to weź się zajmij czymś innym

Gość gość
tabletki dopochwowe zawierające wit c stwarzają odpowiednie warunki w których namnażanie się pałeczek kwasu mlekowego zachodzi po prostu szybciej

Gość gość
Iladian sprawdził się u mnie rok temu podczas wakacji, polecam w nagłych wypadkach

Gość gość
zawsze jak mam jakiś problem albo nawet profilaktycznie to sięgam po iladian bo wiem, że pomoże. 2 dni i moja muszelka dochodzi do siebie :D

Gość gość
Wydaje mi się że złą reklamę iladianowi funduje konkurencja bo ja brałam na pierwsze sygnały zakażenia i odczułam poprawę już po pierwszej tabletce. Potem okazało się że kuzynka i koleżanka też biorą iladian i są bardzo zadowolone.