Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaorade_

Czy to dobry pomysl

Polecane posty

Gość pytaorade_

Hej Mam pytanie do kobiet. Od jakiegoś czasu spotykam się z fajną kobietą, dzisiaj spotykam sie z nią 4 raz, a tak to cały czas ze soba piszemy ja dzwonie do niej często. Chciałem jej kupić jakieś kwiaty, np jedną różę albo bukiet i sobie myślę czy to nie jest za wczas, nie chciałbym zeby mnie zle odebrała ale tez chce jej pokazać ze nie jest mi obojętna, co o tym myślicie ? Narazie jeszcze jej nie pocałowałem tak z prawdziwego zdarzenia, jakies niewinne pocałunki na do widzenia i dziendobry, złapał ją za dłoń i tyle i się zastanawiam czy pocałować ją dzisiaj tak na poważnie smiech.gif , tylko nie chce żeby było to jakieś sztuczne smutas.gif

Gość Asia54
No pewnie że kup jej kwiaty. Najlepiej czerwone róże albo tulipany. (symbol miłości) ;) co do pocałunku to musisz wyczuć odpowiedni moment i nie być nachalnym.

Gość pytaorade_
dzieki tylko czy na czwartym spotkaniu to dobry moment ?

Gość WrozkaChrzestna
myślę, ze nawet napierwszym spotkaniu wypada dać kwiatka ;) a zawsze jak nie jesteś pewny to na czwartymspotkanu mozesz wziąc ją na specer tak ustalić trase, zęby kwiaciarnia była i wtedy jje kupic różyczke :P Ja bym się baaaardzo ucieszyła gdybym dostałą takiego kwiata na spotkaniu ;) Widać wtedy ze mężczyźnie zlezy na dziewczynie. Szczęściara z nije i tzzrymam kciuki za relacje ;)

Gość gość
wg zasady już na 3 randce można się całować ;) Tylko musisz wyczuć czy ona ma na to ochotę

Gość Asia54
No pewnie. Na pierwszym to było by przegięcie bo pomyślała by że startujesz do niej z łapskami. Teraz masz więcej odwagi a ona się ciebie już tak nie obawia więc czemu nie :).

Gość gość
Niektórzy na drugiej randze idą do łóżka a ty masz problemy czy na 5 mozna juz kupic kwiatka

Gość pytaorade_
i co z tego że na drugiej randceczasami ktos idzie do łóżka ? jakby panna z którą chce być poszła na drugiej randce do łóżka to raczej nie miał bym o niej dobrego zdania, dziwnej argumentacji używasz

Gość Wiki231
Jeśli myslisz o jakimś związku to super pomysł... albo na przywitanie daj jej kwiatka i pozniej zaproś ją gdzieś.. :D i na koncu odprowadz ja do domu i pocałuj ii wszytsko stanie sie jasne :D

Kup kwiaty, najlepiej czerwone róże, tulipany nie każda lubi. Kwiaty nigdy nie są źle odbierane przez kobiete, NIGDY,a często kobieta czeka na taki gest. Co do całowania, jeżeli czujesz, ze ona tego chce, to całuj, nie czekaj dłuzej.