Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąza

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry! Wiem, że temat był powielany wiele razy, mimo wszystko bardzo proszę o indywidualną radę, bo nie znalazłam wśród blisko miliona przeczytanych postów zadowalającej mnie odpowiedzi. Chcąc wszystko jak najdokładniej opisać zacznę od tego , że ostatnią miesiączkę miałam 7 sierpnia, nie miesiączkuję regularnie, zdarza się czasami dzień poślizgu, cykle mam 32 dniowe, stosunek odbył się 18 sierpnia. Miesiączkę powinnam dostać 7 września, niestety nie nadeszła ;( zrobiłam dwa testy- wynik negatywny. Mam strasznie nabrzmiały brzuch, po każdym posiłku bardzo duże gazy, piersi też mam nabrzmiały, ale nie bolą przy dotyku, czasami pobolewa lekko lewa. Dodam, że mieszkam w środkowej Polsce, dwa i pól miesiąca byłam nad morzem, niedawno wróciłam, zmiana klimatu, inny tryb życia, inne nawyki żywieniowe, przyznam, że kocham jeść pomidory z cebulka i jadłam zaraz po przyjeździe po 2-3 kg dziennie...teraz nie jem już nic, bo ten napompowany brzuch i gazy po każdym posiłku są nie do wytrzymania. nigdy przed okresem tak nie miałam. Czy mogę być w ciąży?????

Gość gość
Jesli test wyszedł negatywnie, nie powinnaś się martwić. Powiedz wyznaczasz sobie dni płodne? Jeśli nie to zacznij to robić, dzięki temu będziesz wiedzieć kiedy jest możliwość zapłodnienia. Fajne są testery na ślinę. Ja akurat korzystam z afrodyty i się sprawdza

Gość gość
Tak, możesz być w ciąży

Gość gość
na pewno nie jesteś w ciązy ;p testy to 99%. Zobaczysz ze dostaniesz :)

Gość gość
mi okres w sierpniu spóźnil się 13 dni, tez robilam testy bo myslalam ze to ciąża. Testy negatywne i okres przyszedl . Wiec spokojna glowa :)