Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Cierpię na niedobór czułości

Polecane posty

Gość gość
juras odoras a ty w ogole odchodzisz od kompa? :D pulchny to samo, szczesliwy malzonek, cudnej, przepieknej zony, zajety caly czas seksem, nie potrafi odpuscic neta nigdy :D ta jego cudowna dama to na pewno prawica z piecioma palcami:D

Gość gość
Chodź! Przytulę. Wyściskam. Pocałuję. I ... niczego w zamian nie będę chciał. :-)

Gość gość
Chodź! Przytulę. Wyściskam. Pocałuję. I ... niczego w zamian nie będę chciał. usmiech.gif x rozwiazanie najnudniejsze z najnudniejszych:D

Mam inne zdanie błękitna. Trzeba umieć czerpać radość z dotyku, przytulenia, uśmiechu. Nie wszystko musi być grą wstępną, a może byc po prostu przyjemnością samą w sobie :)

A po drugie nigdy nie wiesz co dokładnie jest grą wstępną. Czasem nawet czuły dotyk, pocałunek, przytulanie może się przeistoczyć w coś bardziej erotycznego. Namiętność i pożądanie żyje swoim życiem.

Gość gość
troi mi sie w oczach a mam tylko jednego dotykacza mysli nie mysl o przyjemnosci mysl o czynieniu ukrytym zmieniaj alternatywnie nadajac tendencje wlasnej swiadomosci - wyprzedzaj czas nie zostawiajac sladow dopuki nie oswiadczy ci sie w sposob odpowiedni pojawiajac sie sam na sam - jako milosc. zmieniaj cudza osobowosc. grzywka do gory.

Gość gość
Czego chcesz? Ma Ciebie jakiś brunet dorwać i zerżnąć w zaroślach? Tego potrzebujesz?

Gość gość
Jakie jest tam wulgarne słowo?

Gość gość
A dlaczego nie? ;-)

Gość gość
Chciałabyś, żeby Ciebie w tych zaroślach adorował???!!! ;-)

Gość gość
Błękitna, pleeese. Ja tu Fiku podrywam... ;-)