Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam wczoraj na randce z facetem z internetu PORAŻKA

Polecane posty

Gość gość

Chyba dam sobie spokoj z tymi sympatiami :( Stracilam 2 godziny a koles okropny , pozory bardzo mylą :(

Gość gość
To smutne. A chociaz kawe postawil albo winko?

Gość gość
Nie, zaprosił mnie do kina a potem na pizze, lody i cole :/

Gość gość
Czyli pelny repertuar. Ok

Gość gość
a potem chcial pocalowac ale mu sie rosolem wieprzowym odbijalo,zaczeal mnie obmacywac a na palcach mial gluty z nosa.co za swinia:O

Gość gość
no to chyba spoko:)) a co liczyłaś na lot balonem??

po ile macie lat... Chociaż nie skąpy :) Najgorzej jak się szykujesz cały dzien a tu klapa...

Gość gość
na lot balonen to nie a przynajmniej na kolacje w Marriocie albo Sheratonie

Gość gość
Eh nie chodzi mi o to gdzie mnie zaprosil bo moglby byc spacer po mieście, to niewazne. Chodzi o tego faceta, na zdjęciu wygladal po prostu normalnie, przystojny fajny męzczyzna, jedna fotka w garniturze w jakims biurze, jedna na rowerze, jedna twarzy. Spodziewałam się pewnego siebie, sympatycznego, zabawnego 28 latka, pisalismy 2tyg przez internet, było ok. Przyszedł zgarbiony facecik w za duzym tshircie, niedokladnie ogolony, na szyi mial resztki włosow jakby golil się po ciemku, prawie nic nie mowil, ja cos opowiadalam o tym jak wracalam z pracy, co mi sie przytrafilo takie bzdury nie wiedzialam co mam mowic bo on sie nie odzywal tylko usmeichal. W kinie dotknąl niby przypadkiem 2 razy mojej reki jakby chcial mnie potrzymac :O Potem w pizzeri obok patrzyl mi w oczy, zle sie czulam, w ogole mi sie nie podobal, nic nei mowil, czasami jedno dwa zdania, na fotkach wygladal znacznie lepiej mam wrazenie ze byly pozowane i juz stare. Poza tym jego glos, malo męski, drażnił mnie. Eh musze mu teraz powiedziec, ze nic z tego nie bedzie.

Gość gość
A mial chociaz samochod i Ciebie podrzucil na miejsce. ?

Gość gość
twierdzil ze ma samochod ale ze niby mu sie zepsul i musimy jechac tramwajem.okazalo sie ze jechal na gape i wstyd podczas kontorli przezylam bo sie rzucal jak yebniety:O

Gość gość
A moze dam mu szanse. Wyglada na zdecydowanego. Wie czego chce. Da sie wychowac.

No to rzeczywiscie... przystojny pewny soebie jak Ci sie wydawało i 28 lat,... tacy są zajęci :) 2 godziny to nie tak duzo czasu.. a odezwał sie chociaz po spotkaniu jak nie to tez sie nie odzywaj po co:)

Gość gość
Widac, ze jak Ciebie dotyka to ma powazne zamiary.

Gość gość
kiedyś piękna kafeterianka umówiła się ze mną na kawę, nie było wielkiego zaskoczenia, nawet całowaliśmy sie niby przypadkiem :P później były jeszcze 2 randki, miłosne pełne namietności smsy, niestety, z przyczyn technicznych została nam miłośc platonioczna, wyszła w końcu za mąż ;)

Gość gość
to spotykasz sie z dziadkiem 72 letnim dla pieniedzy?

Gość gość
tak tramwajem i jeszcze ta scena z kanarami,juz mogl udac ze biltez zapomnial a nie sie awanturowac

Gość gość
Jakis dresiarz?

Gość taka co też tak ma
Szukam faceta podobnego do jednego z tych aktorów: Wieczorkowski Malaszyński Wieczorek Pawlicki Zakościelny Na portalach randkowych takich niestety nie ma.

Gość AgaAgula
Do mnie piszą prawie sami kibole-lysole z krzywymi nosami i mętnym od alkoholu i narkotyków wzrokiem :o

Gość gość
no, a jak normalny do was napisze to kaaaarwa nawet odpisać j.ebane księżniczki nie raczął :) no to bardzo wam dobrze, że potem z takimi łachmytami kończycie :D

Gość brzydki ale inteligentny
Kobiety nie odpisują,nie dają swoich fotek i nie przychodzą na spotkania (umówione)

Gość gość
No cóż, potwierdza się tylko zasada, że tylko wysoki i przystojny się liczy.

Gość gość
no, a jak normalny do was napisze to kaaaarwa nawet odpisać j.ebane księżniczki nie raczął usmiech.gif no to bardzo wam dobrze, że potem z takimi łachmytami kończycie smiech.gif" x i koniotrzep zablysnal:D

Gość halolalo
w sumie trzeba się zastanowić. bo może koniotrzep lepszy niż katolicka kurwina :D