Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MITOMANKA

Polecane posty

Gość gość

Moja znajoma z pracy jest jakąś mitomanką. Ciągle zmyśla. A to kogoś nowego poznała, a to jest zaręczona, a to planuje ślub, a to ją facet rzucił, a to ją matka z domu wyrzuciła. Mam tego dość. Dostaję białej gorączki gdy jej słucham. Co mam robić? Powiedzieć jej, że nie wierzę w jakieś jej opowiadania czy dalej cierpliwie jej słuchać?

Gość gość
pytaj o szczegóły a potem na głos porównuj i znajduj niezgodności. jak parę razy udowodnisz kłamstwa to może da sobie spokój

Gość współczuję
skąd to się bierze? znałam kiedyś taką jednę "wymyślicielkę", ale olałam tę znajomośc, zamiast reformować koleżankę :(

Gość gość
To zupełnie zupełnie jak moja szwagierka tylko że ona do tego jest szkodliwa bo potrafi mówić że ja lub moja żona coś na nią mówimy do kogoś nie pomaga że się do niej nie odzywamy totalny obłęd. Jak mieszkała ze swoimi rodzicami podobno było to samo. Podobno psychicznie jest normalna w co osobiście nie wierzę

Gość gość
To powiedz jej wprost, że nie wierzysz w ani jedno jej słowo i masz dość słuchania tych bajek.

Gość gość
Zaczynam się jej bać. Ona ciągle wymyśla coś nowego. Już ją wiele razy łapałam na nieposkładanej do końca historii, ona jednak niczym nie zrażona opowiadała dalej :/

Gość gość
osoby zaburzone tak mają, wytykanie błędów nic nie da bo one kłamią dalej nikt normalny tak nie robi

Gość gość
takiego czlowieka trzeba unikac ,a nie daj Boze porzyczyc pieniedzy..To jest choroba ktora niszczy wszystkich wokol .