Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dellion

Czy to celowe oszustwo czy zabawa

Polecane posty

Gość dellion

Potrzebuję dobrej rady Witam Panie, pierwszy raz mi się zdarza takie sprawy wrzucać w internet, ale to znaczy, że stało się coś w mojej głowie poważnego. Poznałem kobietę, która była w toksycznym związku, koleś ją bił, znikał, zdradzał itd. rozstała się z nim ale kontakt mieli. Od 2 tygodni udało mi się ją tak przekręcić na swoją stronę, że mają kontakt jedynie smsowy, który polega na pomocy mu wyjść z alkoholizmu. Poznaliśmy się z rodzinami, spędzamy noce razem itd. Z piątku na sobotę spałem u jej rodziny, rano wstaliśmy, ja musiałem jechać do pracy, a ona stwierdziła, że pojedzie nad morze...z koleżanką. Przez cały wyjazd może z 2 razy rozmawialiśmy, reszta smsy. W nocy zniknęła, a ja wracając z pracy, chciałem się jakoś połączyć i być może przesadziłem z ilością tych połączeń. Napisała, że idzie spać i jutro pogadamy. Dziś tylko, że później zadzwoni, że cały wyjazd ją sprawdzałem i ma trochę dość. Zacząłem myśleć, że ma rację...ale czułem , że coś nie tak. Zadzwoniłem do hotelu, którego nazwę mi podała i się dowiedziałem, że pokój był zarezerwowany na dwie osoby z osobnymi łóżkami...na jej kolegę z pracy, który wciąż za nią lata, ona mu odmawia i tak w kółko. Dlatego się zagubiłem,wczoraj długo rozmyślała czy jechać, nie chciała beze mnie niby...nie wiem czy pojechała tylko odpocząć(te osobne łóżka o tym świadczą i fakt, że mi mówiła, że wciąż ją gdzieś zaprasza) nie wiem...jej siostra mi doradziła ,że mam milczeć...wieczorem przyjechać i powiedzieć prosto w twarz, że wiem itp. postawić sprawę jasno, być lekkim skur*ielem bo to ona mnie oszukała. Macie Panie jakąś radę? Będę wdzięczny!!!

Gość gość
olej ją czlowieku

Gość dellion
właśnie chcę jej dać jakoś do myślenia. Wieczorem miałem do niej jechać. Teraz udawać, że jest ok a potem w cztery oczy powiedzieć?

Gość gość
Darek ty pedofilu