Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniaa94

Mam 18 lat i chciałabym mieć dziecko

Polecane posty

Gość Moniaa94

Jak w temacie . Zastanawiam się skąd we mnie taki pociąg do macierzyństwa w tak młodym wieku .

Gość gość
z głupoty i nieświadomości tego, jak wyglada prawdziwe dorosłe życie

Gość Moniaa94
Nie jestem głupia - wypraszam sobie . Wiem, że nie dałabym rady utrzymać dziecka z mojej wypłaty i zdaję sobie sprawę z tego jaka to wielka odpowiedzialność .. Zastanawiam się nad tym czysto teoretynie :) Pozdrawiam .

Gość Moniaa94
A co to za prowokacja ?

Gość gość
poczekaj jeszcze troche, dobrze radze,. czasem to silniejsze i mozna dac sie poniesc emocjom ale moim zdaniem to troche wczesnie, oczywiscie zrobisz jak bedziesz chciala, ja zaszlam w ciaze w wieku 25 lat i uwazam ze to dobry czas dlategi ze mialam juz prace, skonczony licencjat, mieszkanie urzadzone i odlozone pieniadze na wyprawke itd. trzeba miec sporo kasy takze zastanow sie :) wypisz za i przeciw

Gość prowokacja prowokacjaaaaaaaaaa
nie udawaj głupszej niż jesteś:O jak jesteś ciekawa to idź na forum młodych matek

Gość Moniaa94
Ja nie chcę teraz zachodzić w ciążę.. Byłoby to bardzo nieodpowiedzialne i egoistyczne z mojej strony .. Chcę żeby wszystko miało swój czas i miejsce . Tylko czemu płakać mi się chce jak widzę kobiety w ciąży (a widzę je jakoś dziwnie często) i najchętniej przebywałabym non stop w towarzystwie takich maluszków . :)

to płacz kto ci broni i kogo to obchodzi:O a jak pragniesz towarzystwa maluszków jaki masz problem zgłoś się na niańkę albo na wolontariat na odział dziecięcy

Gość Moniaa94
Daj sobie spokój .. :) wchodzisz na różne tematy i wklejasz ten dziadowski tekst tysiąc razy .. sam/sama jesteś znudzony/a życiem, że bawisz się w takie coś. :) i jeszcze z jakimi pretensjami odpisujesz. no no :)

serio:D bo widzisz ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem czego tu szukam, rozmów o ciązy i macierzyństwie bo mnie to dotyczy a nie kolejnych durnych prowokacji. a ty szukasz prowokacji i widzę że obcykana jesteś w tematach na macierzyńskim jak widziałaś to wklejane w różne miejsca pewnie kolejne twoje prowokacje:D:D szkoda tylko że nie potrafiłaś dotrzeć do tamatów typu "młode mamy":D czyżby wrodzona tępota? chyba tak. taaak to na pewno to

Gość Koleżankaa
Bardzo ciekawe czemu kobietę w ciąży interesuje np. wsadzanie gwizdka w d**ę . :D hmm . Albo lubisz obrażać ludzi albo to ciążowe humory :)