Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irysek909

Zawstydzająca prośba TŻa

Polecane posty

Gość irysek909

Słuchajcie, mój TŻ podarował mi z okazji małej rocznicy, mały plastikowy gwizdek. Sęk w tym, że jest on w kształcie penisa.... Myślałam, że to tylko taki zabawny gadżet ale nie...To nie wszystko. Wieczorem w łóżku powiedział mi, że ma pewną fantazję z nim związaną. Chce, żebym umieściła sobie go w pupie ;( i pierdnęła tak, aby zagwizdał..... :( Na początku myślałam, że żartuje. Ale on się obraził i ewidentnie poczuł zawstydzony. Kiedy potem przy śniadaniu zapytałam go, czy mówił serio powiedział, że tak, i że myślał, że spodoba mi się taka zabawa. Nie chcę, żeby było mu przykro :( Co o tym myślicie? Powinnam się zgodzić? Jak w ogóle przygotować się do takiego czegoś...?

Gość gość
a kto jest TŻ???

Gość gośćxxxx
alez jasne:D że sie zgodzic:D

Gość gośćxxxx
TOWARZYSZ ZYCIA haha:D

Gość gość
kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusakolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusakolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusakolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusakolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokac 🖐️ nudziaro spadaj na wizaż:O tam takie idiotki są co nabierają się na prowokacje

Gość irysek909
Bezdzietny gimbus to w twoim świecie jak rozumiem coś dziwnego? Rozumiem, patologia też ma internet. Myślałam, że ktoś ma podobne problemy... :/ Pisałam serio...

Gość gość
co to jest do jasnej cholery TŻ ?????

Gość irysek909
Towarzysz Życia no...

Gość gość
nie wiemy jak to jest bo my nie mamy towarzyszów życia (co za debilna nazwa ko to wymyslil??) my mamy MĘŻÓW. nie możemy więc odpowiedzić ci na twoje pytania.

Gość irysek909
ale tż to nie jest mój mąż (wszystkie macie MĘŻÓW?) dlatego tak na niego mówię. Jak wolicie partner bądź konkubent.

Gość gość
tak wszystkie mamy mężów dlatego nie możemy ci pomóc. konkubentów, partnerów i towarzyszów życia nie mamy, przykro mi musisz spytać w innym miejscu tutaj kobiety mają mężów a nie towarzyszy.

Gość gość
hehe ubaw po pachy hehe

Gość gość
i jeszcze coś towarzysze to byli za czasów komuny. my komuny nie pamiętamy jesteśmy młodsze. musisz spytać w swoim wieku o tych towarzyszy

Gość irysek909
zapomniałam się przelogować. troche gluupio wyszlo bo z nicka malyna napisałam o byciu kochanka. no ale moj TEŻET (partner kogo razi) i tak raczej tego nie znajdzie; )

Gość gość
a ty nie musisz udawać głupszej niż jesteś bo większej idiotki tutaj chyba dawno nie było:D zapomniałaś zmienić nicka irysku vel malyno :D już się tak nie wysilaj z tymi dennymi prowokacjami nerwy ci puściło dziecinko?

Gość irysek909
Tak, właśnie post wyżej się tłumaczyłam. Zmieniłam nick na malyna bo w innym temacie napisałam, że mam kochanka. I nie chciałam robić tego pod tym samym nickiem. Ale to zupełnie inna sprawa.

Gość gość
co za kretynki niedowartościowane tutaj piszą ze tylko poniżać innych potrafia...i tylko pisząc a w realu to cicho by sziedziały i słowa nie pisneły.kretynizm i tyle.zle wam w domu sie dzieje ze takie zgorzkniałe jestescie?