Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochający brat

Co myślicie o seksie z przyrodnią siostrą

Polecane posty

Gość kochający brat

Prawie całe życie jej nie widziałem, a teraz zagadaliśmy przez fejsa, umówiliśmy się. Przyszła 17 latka z dużymi cyckami, boskim tyłkiem i słodką buzią. Myślę, że jako starszy brat mam obowiązki wobec mojej młodszej siostrzyczki. Ktoś ją seksu musi przecież nauczyć :classic_cool:

Gość brunetki blondynki ja wszystki
sadze ze najpierw powinienes bzyknac mamusie, a siostrzyczke w drugiej kolejnosci odsniezania :classic_cool:

Gość kochający brat
Przed mamusią mam jakąś blokadę :classic_cool:

Gość brunetki blondynki ja wszystki
pozbadz sie blokady blokady sa be :classic_cool:

Gość co do seksu z rodzeństwem
Polecam. Wspaniała rzecz :-) Tylko zabezpieczajcie się bo potem rodzą się dziwne dzieci i trzeba je topić po rzekach :-o

Gość ależ nie ma nad czym myśleć
Trzeba deflorować. Rodzeństwo ma obowiązki wobec młodszych sióstr :-)

Gość gość
Jest jakieś pokrewieństwo między wami?

Gość gość
Jest jakieś pokrewieństwo między wami?

Gość gość
co za k***a debilka. skoro sa przyrodnim rodzenstwem to musza byc spokrewnieni, k***a glupia d****o

Gość gość
ja bym ją na twoim miejscu walił tylko w odbyt i dawał do ssania do ryja. żeby nie zaszła w ciążę.

Gość gość
Wyjaśniam dla policjantów i takich tępych dzid jak ta wyżej. Np. Facet ma córkę a kobieta syna z poprzednich związków i też niejednokrotnie się mówi że to jest przyrodnie rodzeństwo chociaż są obcy

Gość gość
coz poradzic, ze zadajesz sie z osobami, ktore uzywaja slow, ktorych znaczenia nie znaja. przyrodnie rodzenstwo (to nie rodzina tak swoja droga) jest w przypadku, gdy jeden z rodzicow jest ten sam.

Gość gość
Przyrodnia siostra/przyrodni brat to rodzeństwa, które ma wspólną matkę, ale różnych ojców lub wspólnego ojca, a różne matki. Jest to rodzeństwo i współżycie pomiędzy nimi jest karalne! Często mówi się ''przyrodnia siostra'', ''przyrodni brat'' na dzieci różnych matek i różnych ojców, gdy kobieta z córką lub synem z poprzedniego związku poślubi mężczyznę z synem lub córką z poprzedniego związku. Dzieci tych ludzi nie są rodzeństwem, ale podobno taki związek też jest karalny, bo prawnie jest to rodzeństwo.

Gość No i co z tego że karalne
Wszystko co fajne (szczególnie w tym kraju) jest karalne - co nie znaczy, że nie należy tego robić :classic_cool:

Gość gość
"Często mówi się ''przyrodnia siostra'', ''przyrodni brat'' na dzieci różnych matek i różnych ojców" nigdy sie z czyms takim nie spotkalem. zeby specjalnie zle mowic? juz pomijajac fakt, ze "przyrodnie rodzenstwo" to dla mnie oksymoron. albo sie ma rodzenstwo, albo sie nie ma, a takie p********e wymysly mozna rozbic o kant d**y. swoja droga, sytuacja z zycia wzieta. matka mojej kolezanki rozwiodla sie ze swoim mezem i wyszla ponownie za maz. jej nowy maz sypial z corka swojej obecnej zony, hahaa. nie dziwie sie. sa mega podobne do siebie, corka (34) wyglada jak mlodsza wersja jej matki (44). bralbym obie <3

Gość gość
kazirodztwo jest w Polsce karalne :P