Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wredna sąsiadka

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z wredną sąsiadką. Ostatnio siedzieliśmy ja, mąż i kolezanka przy piwku, rozmawialismy, muzyka w tle cichutko. a ta suka zadzwonila na policje, że impreza. POlicjant oczywiscie widzial, że nie zakłocamy ciszy nocnej , nie wystawil mandatu , tylko spisał i taka gadka.. Poiwedzial że to nie jego wina że mam taką sasiadke... nie wiem co mam zrobić.. przeszkadzają jej rozmowy, przecież nie moge rezygnować z przyjmowania gości przez taką wredną babe.... Proszę o rady

Gość gen__etyka
na wredne sasiadki najlepsza jezd metoda zdartej plyty idziesz z nagrywarka 1. do tartaku 2. do sejmu 3. do burdelu robisz remix, zalaczasz i wyjezdzasz na caly dzien powtarzesz do skutku

Gość gość
Juz o tym myslalam alee żal mi innych sąsiadów, którzy tez by musieli tego słuchać, nie chce sobie robić wrogów

Gość gość
porozmawiaj z nia sproboj sie z nia zaprzyjaznic moze sie uda a jak nie to zcisz muzyke to nie zaszkodzi

Gość gość
i gości tez mam uciszac zeby mowili szeptem??? raczej sie z nia nie zaprzyjaźnię bo jest wredna wymysla hostorie nei z tej ziemii z resztą nei jestem typem osoby która przyjaźni sie ze starszymi sąsiadkami. kolazankami od kawt nie bedziemyy.. denerwuje mnie tylko to że nie mozna sobie siedzieći rozmawiac ze znajomymi bo według niej to wielka impreza..

Gość gość
gwoli wyjaśnienia: sąsiadka powinna najpierw porozmawiać z Tobą.