Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem jak jest z innym czy spróbować

Polecane posty

Gość gość

wiem tylko jaki jest sex z moim chłopakiem, czy z innym jest inaczej. zastanawiam się czy nie spróbować z innym.

Gość gość
Z mną spróbuj, a będzie Ci bosko :classic_cool:

Gość gość
nie zdradza sie !!!!!!!!!!

Gość joaneska
Jak się zastanawiasz to już trochę lipa...

Gość gość
z murzynem chyba jest innaczej

Gość gość
Jak masz udany seks,to po Ci porównywać z innym?Jestem z jednym i jedynym partnerem ponad 20 lat. Owszem,czasami myślałam jak to byłoby z innym.To chyba taka normalna ciekawość. Ale dopuścić się zdrady tylko,żeby porównać to jednak bez sensu.

Gość gość
Ja mam tak samo. Przez kupe lat ten sam facet ,mam okazję spróbować z innym, ale się boje.

Gość gość
Czego się boisz??

Gość gość
Boję się tego że była by to zdrada, że nie wiem jak by to było.

Gość gość
Szatan wpaja złe myśli i czyny w dusze wystarczająco słabe, by odsłoniły się dla jego zaborczej mocy. Ludzie tacy mają wspólne cechy. Są egocentryczni, opętani ziemskimi ambicjami i bogactwem, i są uzależnieni od seksualnych zboczeń i siły. Wszyscy znajdą się w piekle, jeśli nadal kontynuować będą wielbienie antychrysta, który właśnie ma się dać poznać całemu światu. Wielu nieświadomych ludzi nie wierzy w szatana, antychrysta lub w ogóle w Boga, Wszechmogącego Ojca. Przymykają więc oko. Mimo to, zastanawiają się dlaczego upadło całe społeczeństwo, w którym żyją. Nie rozumieją zatrważającej prędkości rozpadu tradycyjnej rodziny. Kładą to na karb bolączek współczesnego społeczeństwa. Czego nie wiedzą, to fakt, że rodzina jest priorytetowym celem szatana. Jest tak, ponieważ wie on, że jeśli rozpada się rodzina, wówczas upada także społeczeństwo. Wielu wie o tym, ponieważ staje się to coraz bardziej oczywiste w dzisiejszym świecie. Spójrzcie zatem na seksualną niemoralność. Zastanawiacie się, jak strasznie społeczeństwo zaatakowane zostało przez deprawację. Kolejny raz nie zdajecie sobie sprawy z tego, że to szatan odpowiedzialny jest za każdy akt obscenicznej niemoralności na świecie. Podczas, gdy ci z was, uwikłani w świat rozwiązłości, zboczenia seksualnego i znęcania się nad innymi, będą twierdzić, że czyny te są źródłem rozrywki i w niektórych przypadkach formą dochodu – wy musicie wiedzieć, że będą one waszym paszportem do wiecznego ognia Piekła. ...

Gość gość
Okazje spróbowania z innym zawsze się znajdą. Chyba jednak najwazniejsze,to nie ulegać tym pokusom:-) Ja mam wspaniały seks z moim partnerem.Mimo tylu lat razem,wciąż jest rewelacyjnie.Pokusy spróbowania? Są i owszem,ale mam też swoje wartości,które stawiam ponad wszystko. Miłość do partnera też jest ważna.Ja kocham i nie spróbowałam z innym,nie dlatego,że się boję a dlatego,że kocham i nie mogła bym mu tego zrobić,ze zwykłej ciekawości:-)

Gość fyuyuyuyuyuyuyuy
gość 21:47:54 przywracasz mi nadzieje w kobiety

Gość gość
Dziękuję:)

Gość gość
Jak bylam u siostry na odwiedzinach a mieszka za granica to z nia na ten temat rozmawialam i podczas tych odwiedzin nawet u niej w mieszkaniu sprobowalam z innym ale byl super i bylo bosko nie myslalam ze trafilam na twardziela , a w sumie byl pod kazdym wzgledem lepszy od mojego chlopaka

Gość gość
zawsze seks zakazany jest lepszy

Gość gość
nigdy nie wyszłabym za mąż/związała się na stałe z partnerem nie mając wcześniej porównania,każdy człowiek jest inny więc i sex będzie inny. trzeba spróbować i wybrać sobie takiego partnera który będzie ci pasował pod każdym względem...a swoją drogą ciekawość i tak zwycięży,nie dziś to jutro

Gość gość
Musisz mieć cienkiego tego chłopaka,ale i tak mi go szkoda:(Widzisz?A ja jestem pewna tego,że nie ma lepszego kochanka od mojego faceta:classic_cool: i nie muszę się o tym przekonywać dając doopy na boku;)

Gość gość
Zapewniam Cię,że wybrałam sobie takiego partnera,który pasuje mi pod każdym względem:D Miałam to szczęście,że trafiłam po pierwszej próbie:D

Gość ona czerwona
ale jednak spróbować z innym chcesz

Gość gość
Ja nie chcę.Mylą Ci się "goscie":D

Gość ona czerwona
możliwe:P

Gość nietłukąca koleżanka szklanka
Gość z 22.15 :) a powiedz mi...jeśli tak już wypróbujesz wszystkich możliwych i okaże się, że najlepszy był- powiedzmy ten sprzed 3 ostatnich? To co zrobisz? będziesz "strzelać dalej", czy tamtego zmusisz żeby się z Tobą ożenił? Nigdy nie będziesz mieć pewności, czy kolejny nie byłby lepszy od obecnego.

Gość gość
co ten świat z wami zrobił :( co się najbardziej w życiu liczy zastanówcie się bo czytając was mam wrażenie że SEKS jest na 1 miejscu

Gość gość
gość z 22.42:P Rozwiń bardziej swoją myśl,bo ni uja nie wiem do kogo i o co pijesz:D

Gość gość
do kogo i co pije ? wystarczy przeczytać temat: nie wiem jak jest z innym czy spróbować, czyli zdradzić osobę którą się kocha dla samego seksu. SPRZEDAĆ MIŁOŚĆ ZA SEKS :( Co się dzieje z ludźmi :(

Gość gość
I dlatego nie rozumiem Twojej wypowiedzi.Skierowałeś ją do wszystkich tutaj piszących...czy ogólnie do kobiet? Bo jako kobieta wierna od wielu lat i nie myśląca o zdradzie,poczułam się urażona:O

Gość gość
Jak się zdecydujesz już spróbować to zawsze możesz poszukać kandydata na mynago czy innym zbotniku a na pewno znajdziesz kogoś kto Ci się spodoba.

Gość gość
Stanij przy drodze tam cię wypróbują

Gość gość
Co to znaczy STANIJ ? :D:D