Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bobo test strumieniowy o czulosci 10

Polecane posty

Gość gość

Hej! Polecacie ten test? Używałyscie?

Gość gość
Eh a co to za roznica? ja poszlam do apteki po prosilam 2 testy i juz, byla ciaza to wyszla, rok wczesniej mialam testy z allegro chyba po 1zl za sztuke jak nie mniej, nie bylo ciazy i nie pojawila sie2 kreska

Gość gość
uzywalam i nie polecam. niby super czuły a nie pokazal mi ciazy mimo ze w niej byłam a testowalam dzien po spodziewanej miesiaczce

Gość gość
superczuły nie pomoże jeżeli ty masz strita i nie trafisz ;-)

Gość gość
Czytalam opinie, ze pokazywal blado druga kreske mimo braku ciazy dlatego pytam czy ktoras z was tez tak miala...

Gość gość
na bobo zawsze pokazuje sie taki cień kreski jakby wgłębienie... i jak ktoś baaardzo chce zajść w ciąże i wpatruje się w test czy aby napewno nic tam nie ma to może zostać wprowadzony w błąd... wiem, bo przerabiałam.. wiedziałam niby, że jak będzie to napewno jej nie przeocze, ale tak bardzo chciałam być w ciąży, że za każdym razem to samo... Dlatego bobo testu nie polecam... też kupiłam te z allegro za złotówkę i jak nie byłam w ciąży to nic nie wychodziło nawet cień cienia... a jak się udało to pokazał 2 kreseczkę - słabą, ale na tyle wyraźną, że nie miałam wątpliwości:)

Gość gość
bo wy jakieś chore jesteście ;/ staraczki są nienormalne i tyle.. co do koleżanki wyżej, założyłabyś okulary, zobaczyłabyś, a ty się pewnie spodziewałaś mega grubej krechy?

Gość gość
dlaczego uważasz ze jestem nienormalna? bo pragnęłam dziecka? o które starałam się bardzo długo? i to z pomocą leków bo lekarze nie dawali mi dużych szans? bo za każdym razem miałam nadzieje i ona zawsze gasła? No dobrze skoro według ciebie to nienormalne to chyba nie byłaś w takiej sytuacji... albo nie masz dzieci albo przyszło ci to z łatwością albo przypadkiem. Nie oceniaj innych tak odrazu prosze bo syty głodnego nigdy nie zrozumie. A okularów nie potrzebuje. Przeczytaj moją wypowiedź dokładnie to będziesz wiedziała o co chodziło z przyglądaniem się testowi...

Gość gość
gościu z 22:51 chyba nie czytałaś wypowiedzi z 21:43 tak to jest nienormalne, bo dla mnie labolatorium w sypialni nie wchodzi w grę. Starałam się o dziecko ale nie w taki sposób, pewnego lata stwierdziliśmy "fajnie by było mieć bobasa" 3 miesiące i nie udawało się (nie pracowałam) stwierdziliśmy, że to widocznie nie ten czas, zaczęliśmy się zabezpieczać a ja szukać pracy znalazłam pracę wróciliśmy do rozmowy przestaliśmy się zabezpieczać, czerpaliśmy przyjemność z seksu, ja nie wyliczałam dni płodnych i co? mam 8mio miesięczne dziecko. Od razu mówiłam mężowi, że jak zamienię się w monstrum czyli staraczkę, to ma mnie dobić, obrzydza mnie to co robicie i tyle, wystarczy podejść na luzie, koleżanka też usłyszała "przez 2 lata nie ma pani szans na ciąże" nie zabezpieczała się i... mamy dzieci w tym samym wieku, ale u mnie po 3 próbie u niej po 2, nie nazwałabym tego próbą, ale inaczej nie zrozumiesz.

Gość gość
Wlasnie go zrobilam i pod swiatlo zarowki widac druga kreske.... ciąża?

Gość gość
U mnie z tego co pamietam bobo test wyszedl przed spodziewana miesiaczka i to z wieczornego moczu a niby tylko rano powinno sie robic. Kreska z minuty na minute byla coraz bardziej widoczna i pojawila sie po paru sekundach.