Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ograniczyć apetyt w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Byłam na diecie, parę miesięcy temu zrzuciłam prawie 20 kg, a teraz jestem w ciąży, wiem że muszę jeść zdrowo i dla dziecka ale nie chcę się zapaść jak prosiak i żeby po porodzie zostało mi 30 kg do zrzucenia, co mogę jeść co będzie mnie syciło i co nie zaszkodzi maluchowi? czy błonnik wchodzi w grę czy raczej niekoniecznie?? ciągle myślę o jedzeniu,a to dopiero początek :(

Gość vinniethecat
Będąc w ciąży nie należy stosować diet na własną rękę, jeśli się na tym nie zna. Bardzo pomocna może być wizyta u dietetyka, co gorąco polecam.

Gość migoteczka88
ja własnie jestem w 6 miesiącu, apetyt nie malał wiec zaczelam pić bardzo dużo wody, jak łapie mnie głód nie w porze posiłku to marchewki albo figura no-apetite, konsultowałam z lekarzem i mowi ze to normalne, trzeba sobie jakos radzic zeby po ciazy nie wygladac jak potwór :D

Gość gość
migoteczka - właśnie o to mi chodzi, żeby później nie wyglądać jak potwór. No i powiedz mi - nie ma żadnych przeciwskazań żeby pić tą figurę? Mam nadzieję, że ustąpi mi trochę to obżarstwo, tak pięknie schudłam i tyle czasu wagę trzymałam, że nie chcę po ciąży zaczynać od nowa. Kupię dziś tą figurę chyba !!!!!

Gość gość
A w ktorym jestes miesiacu. Bo ja jestem narazie w czwartym i ogonie mam jadlowstret na wszystko-slodycze tuste nawet owocow nie chce mi sie jesc a kiedys pochlaniala kilogramami. Nawet nie to martwi ze sie zmuszam do jedzenia.

Gość gość
dopiero 2 miesiąc....a już chodzę ciągle głodna