Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak już nie zwraca na mnie uwage tak jak kiedyś

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem już prawie 2 lata . Ja mam 19 lat on 18 . Strasznie go Kocham , zależy mi na nim . Miałam wielu chłopaków ale nigdy nie kochałam tak bardzo jak właśnie jego . Jest taki problem że jak tylko szkoła przyszła to nie zwraca na mnie uwagi jak mamy czas dla siebie tak jak kiedyś było . Nie moge sie z nim wogóle dogadać . Czasem jeździmy na jego skuterze . Ostatnio non stop zabiera kumpli z sobą , prawie cały czas z nimi gada a z mną ciężej . Zrobiliśmy sobie większy odstęp z spotkaniami bo martwimy sie o to że rutyna wchodzi w nasz związek i nie chcemy by ona zepsuła wszystko a dokładnie tak może być . Nie poznaje go zbytnio ostatnio , nawet odnosze takie wrażenie że kumple mają na niego niezły wpływ . Non stop przesiaduje w garażu z nimi. Ja rozumiem że on potrzebuje czasu wolnego , ale juz mial takie odchyly ze chlopaki go podpuszczali a on to zrobil . Zaczyna sie bardziej ich sluchac niz mnie...ja też ale jest u nas coś takiego że jak nie mamy z sobą jakiegoś normalnego kontaktu i jak spotykamy sie normalnie to jest nam dziwnie ale uczucie płynie w nas dalej , kochamy sie pod tym względem nic sie akurat nie zmienia... Pomóżcie...

Gość gość
Znałem podobne związki ale w nich jednak nie było uczucia, byli z sobą z przyzwyczajenia czy długiego stażu. Możesz napisać co was tak właściwie łączy poza uczuciem ? Wspólne hobby, znajomi ?

Gość gość
Powiem Ci ze faceci nie znoszą rutyny.Pewnie jest znudzony stad takie zachowanie.Nic z tego nie będzie, widać chłopak nie dorósł do stałego związku.