Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zatkany nos

Polecane posty

Gość gość

znacie jakis sposob na zatkany nos ? najlepiej jakiś domowy sprawdzony sposob

Gość jedz chrzan
j.w.

Gość gość
weź jakiś krople, albo wodę morską

Gość wergolka
Nigdy nie przepadałem za kroplami, preparaty w spray’u są wygodniejsze, lepiej się rozpylają. Mnie w przypadkach uciążliwego kataru pomaga woda morska sterimar zatkany nos. Skutecznie rozrzedza katar i czyści nos z wydzieliny. Aplikuje się 5 razy dziennie i problem z głowy. Można stosować nawet do 15 dni.

Gość gucio g
Siedzi facet w teatrze i nagle czuje okropny smród. Stuka faceta siedzącego przed nim i się pyta: - Przepraszam, czy pan się zesrał? - Tak, a o co chodzi?

Gość Viviiiiann
pij mniej, mi to pomaga bo mam wtedy mniejszy katar i bardziej gęsty. ale to nie jest zdrowe. Do tego weź sobie coś przeciwzapalnego panadol lub ibuprofen. A na wzmocnienie witaminy vitabox i witamina C. P.S. Domowe metody mi nigdy nie pomogły ;(

Gość gość
woda tak- ale marimar hipotoniczny specjalny do takich celów

Gość gość
domowych sposobów nakatar nie stosowałam nigdy, ale zwykłe krople do nosa działają błyskawicznie.

Gość gość
Gdy mam problem z silnym katarem zawsze sięgam po wodę morską. Sterimar zatkany nos skutecznie udrożnia nos i działa przeciwbakteryjnie. Katar szybko mija. O ile dobrze pamiętam, można stosować nawet do 15 dni.

Gość gość
Teraz problem z zatkanym nosem nie powinien już być taki dotkliwy bo nawet Xylorin odtyka go w 5 minut

Gość gość
Rozumiem, że chcecie wypromować nowy produkt, ale umieszczanie reklam Xylorinu w każdym możliwym miejscu jest skrajnie irytujące i wywołuje odwrotny skutek.

Gość gość
Inhalacja jest ok, ale na lejący się katar raczej zbytnio nie pomoże, tutaj bardzo się przyda właśnie aerozol bo zmniejszy ilość wydzieliny w dość krótkim czasie.

Gość mark

Jak ktoś ma problem z drożnością nosa to zdecydowanie warto zwrócić uwagę na mini inhalator Clip, bardzo dobra propozycja, świetnie się sprawdza i gwarantuje skuteczne udrażnianie dróg oddechowych. Różni się oczywiście od tych klasycznych inhalatorów, kosztuje jedynie około 30 zł.

Gość Mornia

A próbowaliście sprayu Apicold Mint? Jesli nie, to od siebie mogę zdecydowanie polecić ten preparat. Uratował mi ostatnio życie, ten mentol faktycznie ułatwił oddychanie 🙂