Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Dlaczego ja sobie nikogo nie znajduje latka lecą a ja ciągle sam

Polecane posty

Gość prawiczandra92

Byłem teraz o 6.30 po bułki w piekarni i w oczekiwaniu na otwarcie kolektury spacerowałem wokół mojej dawnej szkoły. Tyle fajnych dziewczyn w środku i ani jedna nie moja :(

Gość gość
s********j smierdzaca cipo do lasu tam gdzie twoje miejsce

Gość PrawiczekOPoranku
smierdzi ci z d**y glupia p**do

Gość Czandra21
A ty jesteś najlepiej poinformowany bo się w tym lubujesz - w wąchaniu d*p. co?

Gość PrawiczekOPoranku
tobie tez z********a z rowa

Odpowiedź na Twoje pytanie jest prosta jak drut - boś użalająca się nad sobą na każdym kroku p***a, a nie facet

Gość Czandra21
Chyba cię posrało kolego, nie użalam się nad sobą. Chcę uzyskać precyzyjną odpowiedź na swój palący problem, dasz mi taką to będę przystępował do działania.

Gość lost_case
prawiczandra jak zwykle jeczenie i utyskiwanie. jestes niezawodny :D zdajesz sobie sprawe, ze jezeli nie zaczniesz dzialac teraz to pozniej juz to nie bedzie mialo sensu? jak dobijesz do 30-ki, bedziesz mial juz swoje nawyki i taki obraz kobiety dla siebie, ktoremu zadna nie sprosta. nie bedzie ci sie chcialo dla nikogo naginac, zmieniac i byle panna cie nie zainteresuje, ergo bedziesz sam do smierci. tak to widze. jestes leniwy i rozpuszczony, nie masz nic do zaoferowania, wiec co ma ci zaoferowac swiat? ech... pisalam ci juz kiedys: forum dla desperatow. moze tam kogos wyhaczysz.

"Chyba cię posrało kolego, nie użalam się nad sobą." X Jak w takim razie nazwiesz zakładanie multum topików o tym samym temacie przewodnim czyli : jak mi źle,niedobrze,zadna mnie nie chce,dziadzieje samotnie itp. ? Po mojemu to właśnie użalanie się nad sobą. Najlepsze jest że rady już kilkakrotnie dostałeś, ale przecież lepiej nie zauważać tego, bo jak ktoś Ci pisze żebyś taką c**ą nie był to ty to jako atak ad personam odbierasz zamiast zastanowić się choć przez chwilę nad tym czy czasem tą c**ą nie jesteś

Gość gość
Skąd jesteś? Tylko szczerze.

Gość gość
Przykro mi. Gdybys byl z polnocy poznalabym Ci z kims. :D

Gość gość
;)spoko. Może byś juz tyle nie jeczal;)

Gość gość
Ja i mój przyszły mąż poznaliśmy się w internecie 3 lata temu.. Za rok mamy ślub... Zaloguj się na jakieś tego typu stronie może tam kogoś spotkasz ;) większość ludzi uważa że to bzdura, i serio też tak kiedyś myślałam a jednak ;) Powodzenia ;)

Gość Czandra21
Co ja mam robić ludzie?

Gość aryanna
szukać! jak nie u siebie to dalej jęczac nic nie posuwasz :) albo zostaniesz starym prawiczkiem ale mnie się wydaje że ty nie chcesz żadnej poznać.

Gość gość
nie nie chcesz tylko tobie się wydaje że chcesz.

Gość Czandra21
Nic mi się nie wydaje, autentycznie chcę. Oczywiście jakieś swoje wymagania odnośnie dziewczyny posiadam.

Gość bo masz zbyt wysokie mniemanie
PEWNIE MASZ Zbyt wygorowane wymagania..cos sobie ubzdurales .....z tv neta itp... A LATKA LECA kazdy zbrzydnie zestarzeje sie KAZDEGO TO CZEKA..... MASZ ZBYT WYSOKIE MNIEMANIE O SOBIE jestes zle negatwnie nastawiony do swiata kobiet.......WSZUKUJESZ TYLKO WADY...a nie starasz sie dostrzec zalet..w tym caly Problem sam sie uniezszczesliwiasz a masz wybor

Gość a ty taki piekny idealy
A TY TAKI PIEKNY IDEALNY??:)

Gość bo WYSZUKUJESZ TYLKO WADY
BO wyszukujesz tylko wady w kobietach nie potrafiszt DOSTRZEC DOBREGO Pieknego czegosc ,cos masz z psycha.

Gość Czandra21
Nic nie mam z psychą tylko się nie obracam w gronie kobietek powtarzam ci jeszcze raz, więc jak ja mam cokolwiek dostrzec pięknego. To jest palący problem do rozwiązania.

Gość Czandra21
Ja dzisiaj byłem na kawie w kawiarni i po kakao w supermarkecie pod wieczór. Mogłoby się obejść bez tych zakupów ale chciałem się wykluć z domu. I nic się z tego wyjścia nie urodziło. Jak widzicie problem jest bardziej prozaiczny.

Gość Czandra21
No ale to okropna perspektywa absolutnie nie do zaakceptowania.

Gość Czandra21
przypominam o temacie.

Gość Czandra21
Dlaczego mi chcieliście wcisnąć jakąś odpowiedź zupełnie nie adekwatną do mojego problemu.