Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mokre ślady na jego bieliźnie

Polecane posty

Gość gość

Hej, dzisiaj rano, kiedy mój mężczyzna szykował się do pracy zauważyłam, że na jego bieliźnie pojawiła się mokra plamka( dość spora). Wiem, że penis może być wilgotny, ale chyba głównie przed lub podczas stosunku. Nigdy wcześniej nie widziałam u niego czegoś takiego i zastanawiam się, czego to może być objaw?

Gość 0 Terenia 0
Może brał wcześniej prysznic i nie wytarł dobrze k***sa? 😴

Gość Doświadczony przez życie
objaw pojawiających się problemów z prostatą. Nie opróżnił pęcherza do końca, a potem mu ciurka. To pierwszy powód by iść do urologa przebadać prostatę. Starość nie radość. Jak z tym czegoś nie zrobi koło "60" będzie już musiał nosić pieluchę albo go wykastrują.

Gość gość
Absolutnie normalna sprawa. Faceci też czasem mają kisiel w majtkach. Nic sie nie przejmuj - wszystko ok ;)

Gość Stapler
Pewnie, że normalna. Aż dziw bierze, że kobiety tak mało o tym wiedzą. Ja raz miałem tyle preejakulatu podczas pieszczot z dziewczyną (tzn. - obrazowo mówiąc - lało mi się z kuta..), że zrobiła mi się plamka na spodniach. Dziewczyna była zaprzysięgłą dziewicą i była w szoku. Musiałem jej tłumaczyć, że się nie spuściłem, że to preejakulat i tyle. Ech dziewczyny... aż żal, że takich prostych rzeczy nie wiecie. Później mnie przepraszała, że jest taka niedokształcona, co akurat prawdą nie było (wykształcona, 23 lata, studiowała na 2 kierunkach/ dziennikarstwo i polonistyka). Do dziś się z tego śmieję. Na wewnętrznej stronie majtek zostaje później zeschnięty śluz, jak śluz ślimaka i tyle w temacie.