Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

owulacja 19dc miesiaczka w 25 dc czy to mozliwe

Polecane posty

Gość gość

Witam czy to mozliwe ze dzisiaj dostane okres bo dzisiaj spadla mi troszke temperatura a jest 25 dc ( takie sa moje cykle) ale problem w tym ze owulacje mialam chyba 19 dc wiem ze 22 dc gonekolog zobaczyla wylany plyn 1 dc - dostalam okres 2 dc- 36,41 godz 7:50 3 dc -36,57 godz 8:20 4 dc - 36,66 godz 7:50 przytulanki 5dc - 36,44 godz 7:50 6 dc - 36,55 godz 7:50 7 dc - 36,47 godz 7:00 przytulanki  8 dc - 36,52 godz 8:00 przytulanki 9dc - 36,44 godz 7:30 10 dc - 36,32 godz 7:30 przyulanki 11 dc - 36,40 godz 7:50 12 dc - 36,42 godz 7:50 przytulanki 13 dc - 36,46 godz 7:50 przyulanki 14 dc - 36,47 godz 7:50 15 dc - 36,40 godz 7:50 16 dc - 36,21 godz 7:50 przytulanki 17 dc - 36,38 godz 7:50 18 dc - 36,32 godz 7:50 19 dc nie mierzylam 20 dc - 36,60 godz 7:50 przytulanki 21 dc - 36,74 godz 7:50 22 dc - 36,72 godz 7:50. USG - plyn wylany 23 dc - 36,74 godz 7:50 24 dc - 36,70 godz 7:50 25 dc - 36,64 godz 7:50 prosze pomozcie okreslic wedlug temp czy nadchodzi okres?

Gość gość
Następna p*****lnięta 😠

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Następna p*****lnięta!!!! Wytłumacz mi co to k***a są te "przytulanki" ??

Gość gość
Otoz przytulanki to sex ! Prosze o odpowiedz kulturalne kobiety

Gość gość
ciężko określić , czy nadchodzi, bo masz dość niskie te temperatury i tylko po przecinku widać jakieś "skoki". Wg mnie jeszcze nie dzisiaj, jak masz wszystko ok z cyklem, tyle, ze taka twoja uroda, to okres najwcześniej powinien być za 4-5 dni. Późne owulacje się zdarzają, normalnie II faza powinna trwać minimum 10 dni, najlepiej 14, ale ... bywa różnie. Jak ginekolog widział płyn po pękniętym pęcherzyku, to coś tam się wydarzyło, co widać lekko po temperaturach po 19 dc. Minimalny spadek jeszcze nie oznacza nic, jutro może być wyższa temperatura. U mnie tak skakało, z tym, ze ja generalnie miałam i tak wyższe wartości, a w czasie poowulacyjnym koło 37 stopni.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ahahahaha. NIBY dorosła kobieta a nie potrafi nazwać rzeczy po imieniu ....

Gość gość
Dziekuje Ci bardzo za wspaniala odpowiedz :) Ja w pierwszej ciazy tez mialam powyzej 37 lub poprostu 37 teraz takie niskie mam ale czytalam ze niektore dziewczyny tak maja - kolejna ciaza nizsze tempratury A jak myslisz od ktorego dnia powinnam liczyc sobie te 10-14 dni kurcze 19 nie mierzylam celowo bo tak spadly i juz stracilam nadzieje nastepne dni sobie mysle a zmierze a tu temp podskoczyla kurcze szkoda Sluzu praktycznie nie mam, a w srodku jest taki wodnisty przeroczysto-bialy codziennie mam jqkies uklucia przerozne ciagniecia itd i pachwiny mnie bola bardzo wiec boje sie ze te pachwiny na okres sa kiedy najlepiej zrobic test?

Gość gość
ale taki spadek temp nie jest żadnym spadkiem sugerującym nadejście @ poza tym długo mierzysz już temperaturę? natomiast skok temp jest jak najbardziej, nie jest mały tylko prawidłowy wystarczy, że przez 4 kolejne doby temp skacze o co najmniej dwie kreski i jest już skok sugerujący odbycie owulacji jednak nadal upieram się, że obserwacja śluzu jest dużo bardziej wiarygodna i miarodajna;)

Gość gość
Bardzo dziekuje :) taka opinia ze ten spadek wcale nie jest istotnym spadkiem najbardziej mnie ucieszyla co do sluzu to teraz aktualnie nie ma go wcale jesli juz troszenke we wnatrz to wodnisty przezroczysto- bialy ale uczucie wilgotnosci jest caly czas hmm nie wiem czy to normalne ze gdybym byla w ciazy to sluzu nie ma