Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Maciej Kłamca

Jestem KŁAMCĄ

Polecane posty

Gość Maciej Kłamca

witam mam bardzo poważny problem. notorycznie okłamuję swoją narzeczoną w kilku kwestiach życia. głównie chodzi o zarobki osiągnięcia w pracy itp.. kilka razy mi wybaczała, a ja obiecałem że to już się więcej nie powtórzy. Bardzo ją Kocham i nie chcę jej stracić a ostatnio całkowicie przekroczyłem granicę. okłamywałem ją w bardzo poważnej sprawie dotyczącej naszej przyszłości. Firma której jestem współwłaścicielem miała sprzedać udziały z czego miałem dostać z tego pokaźną sumę pieniędzy. niestety transakcja nie doszła do skutku i o tym dowiedziałem się 2 miesiące temu. niestety nie wiem dlaczego nie powiedziałem jej o tym. przecież by zrozumiała. odciągałem tę informację motałem i kłamałem że wszystko idzie po mojej myśli. włącznie z tym że wystroiłem się w dzień wymyślonej sprzedaży. wczoraj wszystko wyszło na jaw i do wszystkiego się przyznałem. chciałem się przyznać już znacznie wcześniej ale nie wiedziałem jak. chyba wszystko zepsułem . nasz cudowny 5 letni związek i jedyną osobę na której naprawde mi zależało. nie wiem co mam zrobić jestem zdesperowany i bardzo chcę ją odzyskać pomocy jak to wszystko uratować wiem że ze mną jest coś nie tak. a robię to chyba tylko po to żeby jej zaimponować. choć doskonale wiem że tak nie można robić. gdzie szukać pomocy co zrobić czy jest jakiś ratunek.? zgodzę sie na wszystko

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować