Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drzoana

jagienka87 to ja tutej jestem czekam

Polecane posty

Gość drzoana

Hiej jagienka, w zwionzku z tym, że nie posiadam telefonu przybywam tutej aby nawionzać z tobo kontakt. Czekam na odzew, albo jakis mały apel. ps. spodkałam hogana brossa, usmiechał sie do mie.

jagienka d****o mała, ja tutej nie bende czekac do osranej smierci. albo sie odzywasz, albo wąn.

liczę do tszech i nie czekam dłużej, nie mam chęci wpatrywać się w monitor i wyszczekiwać na ciebie. albo wuz albo prze wuz. decyduj sie.

sluchaj szmacióro osrana, najpierw chcerz zebym weszła a potem cie nie ma. za kogo ty mnie masz i myslisz ze kim ja jestem?

oststni raz piszę i nie beede sie wiecej ponirzac i cie prosic. daj głos albo bujaj wora łachmanie.

locho odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
zażyj tabletkę, bo chyba zapomniałaś

no dzisiej akurat zapomniałam ale to nic nie szkodzi, wezme wieczorem. boze kto wysle smsa dla mnie, musze sie skątaktować z tą menelicą a nie mam jak, miała tu byc i jej ni ma, chelp mi plis.

jagięka jagięka to panięka z okięka. Głupia locha, siedzi na kasie we sklepie, zarabia najnirzszo krajowo, i uwaga co najlepsze: niedawno smiała sie z tlustych maciur a tera sama tlusta sie robi hahaha, jeszcze rok czasu i bendzie taka jak one.

Gość Wandziabuba
Ty to jesteś chyba jakaś nienormalna! :-O

jestem no i co z tego? boli cie d**a? jak to sie muwi cudze kwalicie, swego nie znacie, takze spojrz na siebie.

BOże zwariujej zaras, to jakis amok chyba, albo apatia, nie mam już sił. Człowiek bez telefonu to jak pies bez ogona, ratunku, niech ktos wecprze.

gram w pande dżem, zbey zapomieć, ale to nic nie daje, ciągle w głowie mam go, jego ekran, te barwy i dźwięki, był taki cudowny, szybki, sprawny, inteligętny. Najcudowniejszy na swiecie. A drogi jak cholera, nikt z was nie ma takiego drogiego telefona, a ja musialam go dzis stracic, to jest straszne.

leżał na pułce i oddech łapał, od czasu do czasu swym dźwiękiem zaczłapał. migotał noco, gdy coś zadudniło, grał piękne dźwięki i było tak miłlo. Aż dnia pewnego, gdy znów na pułce spal. I byl tak cichy, ni to spiewał, ni to grał. zapomniała o nim, jego pani właścicielka, taka ona miła, mądra meczycielka. bo bez niego to nie ta sama dama bo bez niego zamknięta na świat brama. I btrak kątaktu z narodem i ze światem. Brak kątaktu ze siostro i ze bratem, Brak wszystkiego, bo marność nad marności dziś nikt nawet u mnie nie zagości. Bo kto zadzwoni ten głuchy dźwięk zobaczy, odłoży słuchawkie i d**a.

pewnie maciury sie zlazły do jagny ekkskluzywnego butyku i nie moze wejźdź. No cuz, marny moj los, nie pozoztsaje mi nic innego jak odeść z opuszcczono głowo. To jest dzien roz[aczy, to brzmi jak armagiedon, jak koniec swiata, jak nostalgia!!!!!!!!!!!

boze nie zniese tego dłuzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sznur z ciebie, wiec o tym. zmarnowalas mi pul dnia. a moglam skupic sie na pracy zmijo.

Gość gość
ona stoi pod lasem i okazję łapie.i chyba złapała...pojechali w las ... nie wołaj jej.

jak mogie jej nie wołać jak byłysmy umuwione tutej w tym wlasnie miejscu. wazno sprawe mam do niej. pisałam smsa z internetu ale z bramki orange, a ona ma w pleju i nie chce dojść, nie wiem juz co robic.

Gość gość
podaj numer zadzwonię do niej