Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToniiaXX

Witaminy

Polecane posty

Gość ToniiaXX

Jakie macie zdanie na temat witamin. Warto brać, czy nie. Tyle się teraz o tym słyszy, że ja sama czasami nie wiem co myśleć? Ostatnio miałam spadek energii, czułam się rozbita, złapałam katar i za namową siostry zaczęłam łykać witaminy i poczułam się trochę lepiej. Ale... czy owoce nie powinny wystarczyć?

Gość gość
niestety nie zawsze starczaja jak i nie zawsze spozywamy ich w takich ilosciach aby starczylo

Gość kobiecesłabości
Ja uważam że w sezonie jesienno-zimowym kiedy nie ma szerokiego dostępu do świeżych owoców i warzyw warto przyjmować witaminy. Chociażby po to aby uzupełnić pewne ich niedobory. W owocach całej palety witamin przecież nie ma. Ja w zeszłym roku całą jesień i zimę brałam preparat vitabox. Siostra mi go poleciła. To ciekawy preparat bo zawiera ekstrakty z wielu owoców, całą paletę najważniejszych witamin i minerały. Więc nie tylko dba o uzupełnienie witamin ale także pomaga zachować dobra kondycję psychiczną gdy jesteśmy przemęczone. ja zadowolona jestem z tego preparatu. W tym roku też pewnie go kupię.

Gość ssasanka
witaminy i mnieraly nalezy caly czas brac

Gość malllutkkka
słyszałam o tych vitabox, mama w zeszłym roku je kupowała. Osobiście jestem za jedzeniem owoców, choć witaminy w tabletkach działają, jak się człowiek zdrowo nie odżywia lub odchudza. I na jesienną pogodę.

Gość gość
Gównoboks, spamerki. Warto brać tylko jeśli badania wykażą niedobory a suplementy przepisze lekarz, ale normalnemu, zdrowemu i zdrowo odżywiającemu sie człowiekowi żadna chemia nie jest potrzebna.