Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXX Monia XXX

MAM DOSC TEGO ZAWIESZENIA odchodze

Polecane posty

Gość XXX Monia XXX

Jestesmy razem od 4 lat i nasz zwiazek w zadnym kierunku nie ewoluowal :-/ Rozmawialam z nim o przyszlosci i wyglada ze on chce spedzic tak nastepne 3 lata, czuje sie w jakims zawieszeniu bo jest nam ok a jednak nie chce sie zdeklarowac co do przyszlosci, kupna mieszkania itp

Gość gość
masz prawo zawsze masz prawo nie zgadzac sie na to co oferuje ci druga osoba

Gość gość
faceci teraz mają seks bez ślubu więc nie chcą się żenić, bo i po co? partnerka się znudzi, to pójdą do innej, bez rozwodzenia się bo slubu i tak nie było.

Gość mama z starsza corka
rob jak uwazasz, ja tam jestem zdania, ze jesli gosc sie do 2-3 lat nie okresli to i tak tego nigdy nie zrobi, po moich znajomych widze, ze ta teoria ma rece i nogi, bo rozchodza sie pary co byly po 5 i po 7 lat, nikt na te lata nawet nie patrzy co kobietom uplynale na "bujaniu " sie..

Gość gość
nikt na te lata nawet nie patrzy co kobietom uplynale na "bujaniu " sie.. - co masz na myśli bo nie rozumiem?

Gość gość
A mój się oświadczył po 6-ściu latach. Co prawda teraz żałuję tego małżeństwa ale to inna rzecz.

Gość gość
To co zabrania ci kupić mieszkanie? Kup sobie, dla ciebie lepiej że będzie tylko twoje ;-)

Gość gość
Wiem wiem, chciałabyś kupić za jego pieniądze i żeby było wspólne czyli twoje :-)

Gość gość
"nikt na te lata nawet nie patrzy co kobietom uplynale na "bujaniu " sie.. - co masz na myśli bo nie rozumiem?" Ja myślę że jej chodzi o to że facet zostawia laske i ma totalnie w d***e że ona straciła najlepsze lata młodości w oczekiwaniu na ślub, podczas gdy mogła sobie ułożyć życie z kimś kto by ją kochał naprawdę a nie ściemniał.

Gość gość
Jak mieszkasz z kolesiem to poco on ma sie zenic. Ma praczke sprztaczke kucharke i jej tylek pod dachem. A jak mu sie ta osoba znudzi to zmieni ja na lepszy/nowszy model. Tez uwazam ze jak gosc sie teraz nie okresla to pozniej pewnie tez tego nie zrobi. Moze jestes zapchajdziura i czeka na wymarzony lepszy model. Znam wiele przykladow wsrod znajmoch ze rozstali sie po 5-7 latach facet zagorzaly przeciwniki slubu a nagle po rozstaniu znajdowal sobie nowa i nawet rok nie minal a juz byl po slubie. Kobieta w dlugim zwiazku wiednieje, traci urode, strzeje sie a facet zawsze bedzie ten wygrany nawet 30 latek znajdzie sobie zadbana 25latke.

Gość XXX Monia XXX
ehh no tak tez ms ie wydaje ze jestem tzw zapchajdziura :/ co do goscia powyzej z kupnem miezkania facet mieszkam do 35 roku zycia u rodzicow (oszczedzal na mieszkanie niby w ten sposob), jest ode mnie 15 lat starszy ja nadal studiuje wiec jego bardziej stac niz mnie i w jego interesie powinno byc myslenie o przyszlosci bo mlodszy nie bedzie

Gość gość
no wlasnie faceci mają lepiej, bo nawet 50latek może sobie znaleźć 30latkę. Natomiast kobieta po 40tce bardzo szybko traci urodę, są takie co już po 30tce się sypią, a faceci wolą jednak młodsze, nawet jak sam jest stary i brzydki pomarszczony łysy z brzuchem to uważa się za księcia i szuka sobie 20latki, a nie rówieśniczki.