Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola_1989123456

pomocy

Polecane posty

Gość ola_1989123456

hej. mam problem.. niedawno poznałam faceta, Szymona.... spotykaliśmy się jakiś czas... było milo i sympatycznie, wspólny czas spedzalismy naprawde cudownie, zero klotni, no po prostu nic.. tak jak to bywa na pocztku każdego związku... pewnego dnia doszło do naszej pierwszej klotni, uderzyłam go, bo tak mnie wkurzyl.. teraz chciałabym się z nim spotkać, pogadać, ale on nie chce nawet ze mna pisać. ma te swoje zasady i ja nie mam już pomyslow jak go przekonac... pomozcie

Gość gość
uderzyłaś go? matko, kto tak robi..co to za odruchy w ogóle. Widze, że nie masz świadomości że tak się nie robi. facet nie bije kobiet, ale kobiety też nie mają prawa bic

Gość ola_1989123456
ale nie w twarz. ogolnie tak jakos podniosłam na niego reke.

Gość gość
to musisz sobie uświadomić, że nie wolno tak robić. i nie ma znaczenia ze robi to kobieta. to jest poniżej krytyki i oznaka braku szacunku. nie chodzi o to żeby ci dowalić, ale uświadomić że przegięłas.. A on może sobie o tobie myśleć, że jesteś choleryczką. o ludziach dużo mówi sposób w jaki się kłocą.

Gość ola_1989123456
no ja zrozumiałam swój blad i bardzo tego zaluje.. ale może da się jakos przeprosić... może masz jakiś pomysl ?? może powinnam jechać do niego do pracy?? albo po akademik ?? jak myślisz ?? ja naprawdę nie wiem co mam robic.. ja nie musze z nim być, chodzi mi tylko o to żeby chciała się czasami ze mna spotkać.. pogdac, nic wieecej..

Gość gość
Ale co za różnica czy po twarzy czy nie? Nawet jeżeli założymy, że to było "lekko" to jest to niedopuszczalne. Upokarzające. Przemoc jest niedozwolona, świadczy o bardzo złych "odr****ch" i braku argumentów. Daj facetowi spokój i zgłoś się na terapię, naucz się panować nad takimi odr****mi ;/

Gość gość
ola_1989123456- u tego faceta sobie przegrałas. zób wszytsko żeby z innym zacząć zdrowe relacje

Gość ola_1989123456
czyli myślicie ze nie mam szans u niego na zgode ??