Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestroga

Polecane posty

Gość gość

czyli dlaczego dzieci nie powinny bawić się w dom: wiem, że to dziecinne ale mam 20 lat męża od półtorej roku w marcu zaszłam w ciążę i wszystko zaczęło się sypać... Za trzy miesiące urodzę córeczkę jednak mój mąż od jakiegoś czasu śpi osobno, wraca po pracy o dziwnych porach, wciąż mnie odtrąca... Czuję się samotna, siedzę całymi dniami w domu płacząc i użalając się nad sobą nie potrafiąc nic z tym zrobić, tak bardzo brakuje mi Go, tego dawnego , kochanego , troskliwego.... Chciała bym aby ktoś przyszedł objął mnie , pocałował, kochał bezgranicznie, szanował... A jedyne co mam to "odpieprz się" "idę spać na podłogę" "ciesz się że zarabiam i masz za co jeść" "możesz iść do kogoś innego, ja mogę płacić za dziecko... " pomocy

Gość gość
fajne prowo,na zachętę 7/10

Gość gość
Nie wiem czy to prowo... ogłoszenie znajduje się w internecie ale takie rzeczy się zdarzają. Ludzie mając 18 lat biorą śluby a w wieku 22 już są po rozwodzie. Masakra ;/

Gość gość
czy coreczka byla planowana czy to byla wpadka?

Gość Pani Joanna
dzieci? dzieci bawia sie w dom bardzo ladnie, ty masz chyba na mysli gowniarzy z przerosnietym ego

Gość gość
Ty mu nie dajesz to chodzi do agencji,proste?

Gość gość
Nie rozumiecie. To nie jest moja historia. Ogłoszenie znalazłam na gumtree wrocław, w sekcji wyznania.

Gość Pani Joanna
z opisu wynika, ze raczej ON jej nie daje :classic_cool:

Gość gość
Ale ja nie rozumiem w ogóle dlaczego ktoś w wieku 18 lat, bez wykształcenia, pracy pakuje się w małżeństwo... Przecież to jest idiotyczne ;/ A potem takie kwiatki.