Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marysia czy Ewa

Polecane posty

Gość gość

Które imię bardziej wam odpowiada? Mamy mieć córkę, od razu z mężem jednogłośnie stwierdziliśmy, że damy Maria, ale większość moich koleżanek się skrzywiło. W zanadrzu jest druga opcja - Ewa. Powiedzcie szczerze, które wam się bardziej podoba, lub jeśli żadne, to które według was jest bardziej "zjadliwe".

Gość gość
marysia :) sama mam tak na imie, i moją corke tez moglabym tak nazwac:)

Gość gość
marysie to niedorajdy a ewcie to kobiety pewne siebie i niezalezne

Gość gość
durne koleżanki.. to dziecko Twoje i Twojego męża a nie koleżanek. Marysia - śliczne imię :)

Gość gość
Marysie niedorajdy? znam taką Maryśkę kierowniczkę co trzęsie całym marketem... :D

Gość gość
do tej wyżej: na bank twoja przełożona

Gość gość
u nas też te 2 imiona były w opcji i daliśmy na imię Ewa. Możecie dać Ewa Maria :) obydwa ładne i klasyczne a nie jakieś Dżesiki Majki czy inne Leny...

Gość gość
My od razu dla dziewczynki stwierdziliśmy, że Marysia, mnie się zawsze podobało, a mąż stwierdził, że to bardzo ładne imię i możemy tak córce dać. Ewa również nam się bardzo podoba, ale na 1 miejscu była Marysia dopóki nie zobaczyłam min koleżanek. ładne jest też imię Anna, ale jedna z tych kolezanek dała tak swojej córce a nie chce się powtarzać. Jeszcze parę imion nam się podoba, ale zdecydowanie najbardziej Marysia.