Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

172 cm i wysokie szpilki

Polecane posty

Gość gość

Jestem osoba srednia,ale raczej z tych wyższych 'srednich'.Kocham obcasy.Ale sie zakladać takie by nie przekraczac w nich 180 cm czyli tyle ile ma moj chłopak.Ale ostatnio spodobały mi sie platformy 14 cm i je kupiłam! nie wiem czy w moim wzroscie wypada nosic buty z takimi wysokimi podwyższeniami.jak sądziecie?

Gość gość
Taki wzrost plus szpilki równa się żyrafa

Gość gość
bedziesz wygladac jak konik majac ponad 185 cm wzrostu. To jest tragedia jakas i po chuj ci kretynko az takie szczudla :D

Gość gość
Co cie obchodzi co inni mysla? To ty masz sie w tym dobrze czuc.

Gość gość
zadna zyrafa!! mam dokladnie tyle co ty 172 cm, jestem szczuplutka i zakladam obcasy, mniejsze wieksze, nie wazne! bardzo dobrze to wyglada i co z tego ze masz 180 cm czy nawet ponad, a co chcesz jakiegos kurdupla poderwac? daj spokoj nie przejmuj sie tym w ogole!

Gość ameros
Zdecydowanie tak - w szpilkach każda laska wygląda super, bo chyba że jest bardzo otyła. Oczywiście wiele zależy też od figury. Mam szpileczki 12 cm od Merg, a wcale nie jestem niższa od Ciebie ;-)

Gość gość
Wysokie i srednie laski dobrze wygladaja w szpilkach, podkresla to dlugie nogi, niskie w szpilkach wygladaja jak niezgrabne pokraki.