Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZDRADZIŁAM MĘŻA

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem mężatką od 5lat. Wyszlłam za mąż jak miałam 18 lat i mamy ze sobą dwujke dzieci. Nigdy nie byłam w 100% szczęsliwa. Niemoge nigdzie wychodzic z koleżankami nawet jeśli pojade z siostrą na zakupy to zawsze jest "czemu tak długo cie nie ma " od niedawna stał sie też agresywny i czesto mnie wyzywa z byle powodu. Od 3lat wyjeżdżą on do niemiec i mi jest dobrze jak go nie ma, ja nawet nie tęsknie za nim. Od pewnego czasu ktoś mi sie podoba, robiłam do niego zawsze jakies podchody aż wkońcu pocałował mnie a ja to odwzajemniłam. Po jakims czasie doszło do czegos wiecęj. Jestem przy nim szczęśliwa i co dzień myśle kiedy go zobacze. Chyba po prostu sie zakochałam. Teraz mam problem bo nie wiem co dalej mam robic ze swoim życiem. Chetnie wysłucham porad...

Gość gość
na poczatek kup słownik ortograficzny

Gość DoswiadczonyCap
Twój nowy partner ma rodzinę, czy jest singlem?

Gość gość
Upewnij sie ze cie nie wykozystuje jesli nie to dokonaj wyboru kieruj sie dobrem swoim i dzieci

Gość gość
nie ma rodziny

Gość europejczyk_handlowiec
co można napisać, typowa Polska k***a. facet charuje na lenia, a on daje d**y. :) a Potem sie dziwicie dlaczego nikt nie szanuje Polek w Europie, Polki w Europie, traktowane są jak tania kobieta do towarzysxtwa za 20€. i nie pisać, że nie, bo sam jeżdże w po Europie, handluje to często o tym mowa. Jeden facet związał się z taką k***ą, zaczeła od niego kasę wyciągać, to rzucił wziął nastepną. Powiedział, że tak może w nieskonczoność, bo Polek za 20€ jest w brud.

Gość gość
I myślisz, że ten kochanek zechce cię z 2 dzieci? Pobawi się z tobą i cię zostawi, zobaczysz. Tak się z pęt wyrwałaś? Po co dałaś sobie zmachać aż 2 dzieciaków zaraz? Masz pieniądze na ich utrzymanie w razie gdybyś sama została? Ten mężuś jak wraca taki zły, to na bank tam kogoś obraca.Rozwaliłaś sobie życie i teraz ci lekko nie będzie, bo dwoje dzieci, to niemało jak na początek życia. Powinnaś iść do szkoły, do pracy. jak to zrobisz? Musisz stanąć na własne nogi, a nie oglądać się za kochasiem, bo za moment będziesz miała trÓjkę, nie dwÓjkę.

Gość gość
Niech się wali, jak zostanie sama z tymi dzieciakami to dopiero poczuje co to jest szczęście ;-) W ogóle twoje cudo wie że masz względem niego tak poważne zamiary, że chcesz żeby on cię teraz utrzymywał, żeby jeździł za granicę jak twój dotychczasowy? Bo jak nie to mu powiedz, usłyszysz że cie chyba p*****ło ;-)

Gość Charliethecat
Panie Europejczyk, chyba Pana ponioslo,zaslugujesz na wlasnie taka jedna i to zeby Cie pozadnie wyru*****!!!

Gość europejczyk_handlowiec
Kogoś prawda w oczy kole :) taka jest prawda, dla każdego, niemca, anglika, szweda, Duńczyka Polka ro obraz k***y za 20€. Oczywiscie tych co poznalem, a poznalem wielu.

Gość gość
Nie jestem jakimś leniem. Pracje żeby utrzymać siebie i dzieci a to co on zarabia to odkłada. A od tego drugiego faceta niczego nie oczekuje. Ten jeden głupi wyskok uświadomił mi ze nie jestem szczęśliwa w tym toksycznym związku.

Gość Charliethecat
Tlumacz sobie to jak chcesz, mieszkam za granica i pracuje na wysokim stanowisku, w moim srodowisku Polki sa postrzegane jako ambitne oraz inteligentne kobiety ,oczywiscoe sa wyjatki .

Gość gość
Widzisz, on się widocznie obraca w takim wątpliwym środowisku co to baby mają za 20 euro więc ma takie porównanie :( nie ma z kim konwersacji poprowadzić.

Gość Charliethecat
Do Pana Europejczyka , widac w jakim wyszukanym towarzystwie sie obracasz skoro ludzie maja takie opinie na nasz temat. A do Pani w opalach sugerowala bym zastanowienie sie nad tym co jest najwazniejsze i szczera rozmowa z mezem bo moze nie wszystko jest stracone,malzonkowi tez pewnie nie jest lekko za granica ,

Gość gość
Ja myślę przede wszytkim o dzieciach. Teraz mnie wyzywa i mną szarpie przy dzieciach to co będzie za jakiś czas. Jego ojciec też potrafi swoją żonę uderzyć z byle powodu to co ja też mam na to czekac?

Gość gość
Ale nie uświadomił ci że faceci bzykają mężatki bo są bezproblemowe, czysta przyjemność bez obowiązków, gdy pojawiają się komplikacje, zostawiają je z tym same, ewentualnie jak maja szczęście z mężem ;-)

Gość gość
...w****ionym na maxa ;-)

Gość gość
Charliethecat za ile dajesz w wysokich sferach? za 50?

Gość gość
czeka cie cierpienie z powodu zdradzy a zaczniesz juz cierpieć na ziemi a potem w zależności gdzie ile nagrzeszysz to i czy bedziesz żałowała to skończysz w czyscu a jak nie to pójdziesz do piekła pamientaj rozwód to paszport do piekła kazdy grzech sprowadza cierpienie nawet przeklinanie i nie chodzi terz o brzydkie wyrazy ale np mam głupie dzieci to akurat przeklinasz własne dzieci , ale nic mi sie nie udaje to siebie przeklinasz

Gość gość
a cha jezeli pujdziesz do spowiedzi wyznasz ten grzech i bedziesz modliła sie i prosiła boga by obronił od skótków twojej głupoty a i przy okazji pros żeby odmienił twojego męża zeby był wzorem sw Józefa

Gość gość
Polscy faceci to dno, buraki i tepaki ,tyle

Gość gość
Nie jestem jakimś leniem. Pracje żeby utrzymać siebie i dzieci a to co on zarabia to odkłada. A od tego drugiego faceta niczego nie oczekuje. Ten jeden głupi wyskok uświadomił mi ze nie jestem szczęśliwa w tym toksycznym związku.

Gość DoswiadczonyCap
Do autorki, jaki masz poziom wykształcenia? Gdzie mieszkasz: duże miasto, małe miasto, wieś? Masz rodzinę na którą możesz liczyć?

Gość gość
Polskie baby walące się za granicami, przekonane że się nikt nie dowie, za to są bystre, światowe i nowoczesne :-)

Gość gość
Chyba zboczyliscie z tematu a jak chcecie sie wyzywac, to moze nie tutaj , zalosne chlopiny

Gość gość
Średnie wykształcenie i kursy fryzjerskie. pracuje w salonie fryzjerskim. A miszkam z rodzicami i oni mi pomagają przede wszystkim z dziecmi

Gość DoswiadczonyCap
Co do wątków zagranicznych, to nie temat tego posta. Ale faktem jest, że Polki ślepo lecą na obcokrajowców, co oczywiście jest krótkowzroczne i często kończy się sk****eniem lub rozwodem. Ale z drugiej strony mówi to też coś o nas, Polakach, że nasze kobiety tak lecą na innych. Prawda niestety leży zwykle po środku.

Gość DoswiadczonyCap
Do Autorki - a gdzie mieszkasz? Duże miasto? Miasteczko? Wieś?

Gość gość
wieś

Gość gość