Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dorobić choćby te 200 zł miesięcznie

Polecane posty

Gość gość

siedząc w domu na bezrobociu? Złożyłam cv wszędzie, gdzie się dało. Od sklepów/marketów po biura różnych firm/urzędy itp i cisza, a jak już się ktoś odezwie to pytanie za 100 punktów czy mogę załatwić sobie orzeczenie. Mieszkam w małej miejscowości, ale dojazd do miasta mam dobry. opiekunek do dziecka nikt nie chce, bo albo zajmują się babcie albo matki siedzą w domu, psów wyprowadzać nie ma jak bo stoją na łańcuchach, albo biegają po wiosce. Macie jakieś pomysły?

Gość gość
szołap

Gość gość
Szukałaś w necie- np. na gumtree? Możesz na kilku stronach o pracy zażyczyć sobie powiadomień na maila.

Gość gość
Dodałam wszędzie masę ogłoszeń, że poszukuję pracy, albo że pracy zdalnej/chałupniczej itp na olx.pl, na gumtree na tablicy na regionalnych portalach, na portalach miast wojewódzkich całego kraju, i jak jest odzew to avon, fm lub oriflame

Gość gośkacol
Ja też miałam bardzo ciężką sytuację ale moja znajoma zaproponowała mi dodatkową pracę jako konsultant firmy Coasma. Podeszłam do tego sceptycznie ale w pierwszym miesiącu zarobiłam 200 zł na rękę (sprzedałam tylko 9 produktów) a teraz mam już ponad 500 zł a miesiąc się jeszcze nie skończył :) Mam plan na 1000 pln. Mam nadzieję, że się uda :) Jak ktoś lubi sprzedaż do polecam takie zajęcie. Godziny i dni są dowolne i praca dotyczy całego kraju. Dam namiar na ta firmę. Pisz bebeautylodz@gmail.com