Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja mam 20 a on 42

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie o tym jak ma się starszego np. Tak jak ja partnera ? Dlaczego nie oopuszczam do siebie myśli, ze mogłabym mieć faceta w tym samym wieku lub starszego tylko o np. 10 lat ? Czy to może być skutek tego, ze ojciec mnie nigdy nie kochał i miał mnie głęboko w d***e ? Uwielbiam mojego partnera, jak łaskocze mnie po niosku, płaszcze po policzku . Takie jego zachowania najbardziej mnie rozczulaja . Robi to co powinien robić mój ojciec gdy byłam maleńka ale nie doświadczyłam tego, więc przy K. Czuje się wspaniale, ale dlaczego nikttego nie rozumie ...

Gość gość
***glaszcze po policzku (sorry mam T9 )

Gość kelnerka z Rewala
weszyscy to rozumieja za wyjatkiem jego zony i dzieci jak sadze

Gość gość
różnica jest taka, że ojciec kocha swoją córkę bezwarunkową miłością, nie wymagając od córki seksu (oczywiście pomijam jakieś patologie), natomiast ten stary obrzydliwy bydlak 20 lat starszy od ciebie patrzy na ciebie jak na dziwę do ruuchania z czego on bardzo chętnie korzysta , żeby zaspokoić na tobie swój zwierzęcy popęd, bo panie w jego wieku są dla niego za stare i go nie pociągają... jak mu nie dasz dvpy to cię zostawi i poszuka innej 20latki, to nie miłość tylko ruuchanie naiwnej młodej szmaty z problemami psychicznymi z czego ten stary pedofil chętnie korzysta

Gość gość
Nie wieprzam się w małżeństwa, związki itp. Jest dawno po rozwodzie a jego zachowania13 letni syn bardzo mnie lubi, choć nie wie, ze jesteśmy związku. Byliśmy nie dawno na wycieczce, lezelismy sobie sami na leżących i trzymalismy się za rękę, po czym przybiegł Mateusz i to zobaczył. Tylko się uśmiechnął.

Gość gość
Nie jestem szmata . Co prawda jechaliśmy się wiele razy, miałam pewne wyrzuty, bo na początku pomyślałam sobie, ze jestem głupia i naiwna. Powiedziałam mu o moich wątpliwościach. Powiedział, ze nie oczekuje tego, ze będę wskazując mu ciągle do łóżka żeby mógł mnie po chamsku wyd*pczyc . Jesteśmy ze sobą od stycznia. Przeżyliśmy wiele. Wiele radości, skutków, wiele rozmawiamy, doradza mi jak nikt inny. Przy nim czuje się pewniejsza siebie. Właśnie boli mnie to, ze większość ludzi postrzega nasz związek tak, ze ja lecę na jego kasę i daje mu się wyrznac . Prawda jest taka, ze nie wzięłam od niego ani grosza, nawet nie chciałam prezentu na urodziny. Tak samo on - niczego mi nie narzuca.

Gość gość
* kochalismy się (t9 sorry)

Gość gość
Nie jestem szmata . Co prawda jechaliśmy się wiele razy, miałam pewne wyrzuty, bo na początku pomyślałam sobie, ze jestem głupia i naiwna. Powiedziałam mu o moich wątpliwościach. Powiedział, ze nie oczekuje tego, ze będę wskazując mu ciągle do łóżka żeby mógł mnie po chamsku wyd*pczyc . Jesteśmy ze sobą od stycznia. Przeżyliśmy wiele. Wiele radości, skutków, wiele rozmawiamy, doradza mi jak nikt inny. Przy nim czuje się pewniejsza siebie. Właśnie boli mnie to, ze większość ludzi postrzega nasz związek tak, ze ja lecę na jego kasę i daje mu się wyrznac . Prawda jest taka, ze nie wzięłam od niego ani grosza, nawet nie chciałam prezentu na urodziny. Tak samo on - niczego mi nie narzuca.

Gość wiec poczekaj jeszcze
10 albo 15 lat a sama sie bedziesz za mlodszymi ogladac.ja mam 35 i nie wobrazam sobie 20 lat starszego dziadka:O

Gość gość
Nic w tym złego- pani Magda Zawadzka do dziś twierdzi, że wybrała najlepiej w życiu, a Gustaw Holoubek był gdzieś tyle starszy.

Gość gość
I niewiem dlaczego, ale bardzo pociąga mnie jego siwizna, może to i głupie, ale wogóle nie przeszkadza mi jego brzuszek ,mało który facet w tym wieku go nie ma. Nie wstydzę się z nim gdziekolwiek pokazywać. Jest szalony, wygadany ... uwielbiam się z nim kłócić, uwielbiam wszystko co jest związane z nim. Choć zdaje sobie sprawę, ze pewne zachowania , oczywiście moje są wręcz nienormalne. Po za tym, jakieś 10 miesięcy temu nie pomyślałam,zemogebyc z takim facetem. Znałam go już od dawna, ale nie pociągał mnie az tak bardzo.wszystko dojrzewał powoli ...