Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRAK OKRESU 5 DNI A WYNIK TESTU NEGATYWNY

Polecane posty

Gość gość

witam ! od 5 dni nie mam spodziewanej miesiączki . test zrobiłam dzisiaj po południu jednak wyszedł negatywny ! nie wiem co robić i nie wiem dlaczego miesiączka nadal mi się spóźnia ! czy test może być pewny na 100 % czy jestem na coś chora ? odkąd miesiączkuję okres spóźnił mi się tylko jeden raz i teraz także go nie mam . proszę o pomoc i komentowanie postu ♥

Gość gość
ile jesteś po stosunku?

Gość gość
Po pierwsze - nie panikuj, bo stres związany z "Boże, a co jeśli jestem w ciąży", opóźni dodatkowo okres (jeśli jego opóźnienie jest spowodowane innymi czynnikami niż ciąża). Po drugie - test ciążowy należy robić z samego rana (tzw. pierwsze siku) i najlepiej od razu dwa (z różnych firm). Po trzecie - okres może Ci się spóźniać przez nerwy/stres, odchudzanie, zmiany w diecie, nadmiar ćwiczeń, ze zmęczenia, przeziębienia.

Gość gość
mój okres w lipcu był 7 , w sieroni był 6 a teraz we wrześni powinien być 5 . http://www.netmama.pl/magazyn/planowanie-rodziny/kalendarz-owulacyjny/?tx_nmfertilitycalcutor_pi1%5Bday%5D=6&tx_nmfertilitycalcutor_pi1%5Bmonth%5D=8&tx_nmfertilitycalcutor_pi1%5Byear%5D=2013&tx_nmfertilitycalcutor_pi1%5Bcycle%5D=30&tx_nmfertilitycalcutor_pi1%5BcycleMonth%5D=8&tx_nmfertilitycalcutor_pi1%5BcycleYear%5D=2013 o to link do mojego kalendarzyka , współrzyłam w dni płodne . właśnie w 17,18,19 .

Gość gość
w tym rzecz że nie jestem ani chora , ani nie podróżowałam , nie mam też diety ani żadnych ćwiczeń i dlatego się zastanawiam co jest grane mam śluz białawy praktycznie codziennie i tak jestem w kropce .....

Gość gość
nie stresuję się tym że mogłabym być w i ciąży bo tak naprawdę byłabym z tego powodu szczęśliwa więc stresu z tego powodu nie ma .

Gość gość
a chcesz być w ciąży? :)

Gość gość
pewnie że tak :)

Gość gość
nawet bardzo bym chciała ; )

Gość gość
................................

Gość gość
idź do lekarza i rozwiej wątpliwości. Mojej koleżance ostatnio okres spóźnial się 10 dni po raz 1 w życiu! zrobiła dwa testy i wyszły negatywne, okres dalej się spóźniał więc poszła do ginekologa, który stwierdził brak ciąży i dał tabletki na wywołanie okresu.

Gość gość
:) wiesz co, ja robiłam test 2 tyg i 3 tyg i 4 tyg po spodziewanej miesiączce i nic nie wychodziło,a robiłam z 3 razy, dopiero test z krwi pokazał ze jestem mama :) może kup różne testy, zrób za 3-4 dni - rada gina.

Gość gość
jutro kupię następny test z innej firmy i zobaczy się co i jak : ) dziękuję za komentarze : ) tylko kurdę a tak bym się cieszyła z tej ciąży ; D